skafferirens

Idag bestämde jag mig för att det var dags att städa ur det där förbenade skafferiet som jag retat mig på länge. Inte så att vi hade massa gammal mat men det var ingen struktur och var svårt att ha någon överblick. 

Eftersom jag är tre äpplen hög och skafferiet betydligt högre blev det en hel del studsande upp och ner på stol för att plocka ut, torka av och ställa iordning.

Nu är benen som kokta spagetti och jag känner inte riktigt var jag sätter fötterna och händer och armar ska vi inte prata om. Jag kunde inte ens hälla av pastavattnet ur en liten kastrull men skafferiet är snygggt 😉

Och gud nåde maken om han stökar till 😂

Kommentarer:

1 Lisbeth:

Gör sådana rensningar ibland och blir lika förvånad varje gång när jag upptäcker saker som överlevt flera rensningar och en flytt.
Den gjorde vi för 10 år sedan... ;)

Svar: Ha ha, det är lätt hänt att något slinker i mellan.
Nilla

2 Therese Åström:

Förstår inte heller hur man kan hitta så gamla saker i skafferiet. Gjorde en utrensning för några veckor sedan och ändå dök det upp gamla saker veckan efter. Det tar energi men det är så skönt när man väl har gjort det.

Svar: Det är konstigt hur gamla saker liksom gömmer sig. Det är väldans skönt att ha det gjort :-)
Nilla

3 Hanna:

"3 äpplen hög" låter så roligt/gulligt, tycker jag! Hur lång (eller ska jag säga kort) är du? En av min och L's bästa vänner är 154 cm lång. Jag känner mig som en jätte bredvid henne med mina 164 cm. Vår andra bästa vän är 184 cm lång! Känner mig väldigt kort bredvid henne!
Kram ❤️

Svar: Ha ha, jag är ståtliga 157 cm. Enda gången jag inte känt mig som en pygmé var på semester i Spanien 😊 Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen