Regn, regn, regn

Regn, regn, regn och en inte allt för lycklig kropp. Är det för mycket begärt att få några veckor med uppehåll och temperaturer över 20 grader? Min kropp och själ behöver lite sommarväder nu!
 
Vi har haft översvämning i vårt förtält så igår fick vi flytta vår husvagn några meter så vi skulle slippa vada fram till dörren. Nu kan man ju inte bara flytta en husvagn sådär utan förtält fick plockas ner och stödben hissas. Sedan var det bara att börja slåss med alla tältpinnar igen.
 
Det var helt klart värt arbetsinsatsen att slippa plaska omkring inne i förtältet. Vi såg senare änderna simma omkring i pölen vi haft inne i vårt tält :-) Vår vattenpump i husvagnen verkar ha gått i pension. Nu klarar man sig utan rinnande vatten men det underlättar ju om man kan få vatten i kranarna.
 
Dessutom håller min mobiltelefon som bara är lite mer än något år att lämna in. Den startar om sig var 6:e minut och blir så het att det inte går att hålla i den. Sade jag att jag behöver lite sol och värme för att få upp humöret igen?
 
Jag läste någonstans att till helgen ska vi få värme från Spanien, jippie tänker jag och går in på klart.se för att se hur underbart det ska bli. 18 grader, nej det måste vara fel. Jag tänkte mig nog att det skulle vara närmare 30 grader om värmen nu kommer från Spanien.
 
Ja men jag tar väl min värkande, svullna, darriga och ickefungerande kropp och ställer in mig på en fortsatt kall och blöt sommar och undrar hur tusan jag ska orka.
 

Och där drog kroppen i handbromsen

Sedan vi kom till campingen i måndags så har jag känt mig förvånansvärt pigg, visserligen med mycker värk men ändå så att jag nästan börjat fundera på om det är dags att flytta ut i husvagnen permanent.
 
Under de här dagarna har vi varit och småshoppat, varit inne i stan och fikat, hälsat på en av mina gamla kollegor och tagit en promenad runt campingen varje dag. Det är ju mer än jag brukar göra på flera månader så det var väl inte helt otippat att krppen skulle protestera. Jag undrar varför man varje gång man har lite mer energi eller mår lite bättre tror att man är på väg att bli frisk och tar slut på energin med råge? 
 
Idag sade i alla fall kroppen stopp. Den vill inte att jag rör mig mer än absolut nödvändigt,  den är svullen, värker, skakar och har urusel motorik. Ändå säger jag till maken att vi kanske ska passa på att ta en promenad innan regnet kommer.
 
Ja men då tar vi Rulle i så fall säger maken.
 
Men det behövs inte säger jag (den största idioten på jorden).
 
Maken ser lite uppgiven ut men säger att om du har en dålig dag är det väl ändå bättre att ta Rulle så du inte sliter ännu mer på kroppen.
 
Han har ju såklart helt rätt. Tänk att det ska vara så himla svårt att lära sig att lyssna på kroppen. 
 
Nu regnar det så det får bli en lugn mysdag i husvagnen så att jag kan orka med någon mer uyflykt innan vi åker hem igen.
 
Hoppas ni inte regnar och blåser bort idag.

Dagens dilemma.

Ska man välja duschuset där det är lugn och skönt och nästan folktomt men med isande kallt vatten eller ska man välja det där radion skränar i bakgrunden,  där barnen springer och leker med glada tjut i korridoren och där det ständigt är kö men med varmt och skönt vatten?
 
Frågan är om jag vill ha ont i lederna av det kalla vattnet eller ont i öronen av allt ljud. Hm, verkligen svåra val när man är och campar ;-)
Besökstoppen