Insättning till forskningen

Så nu har jag satt in en tusenlapp till RME´s forskningskonto. Tack till alla som bidragit denna gång <3
 
Önskar er en god fortsättnning och ett Gott Nytt År och håller tummarna för att det kommer ett genombrott i forskningen snart.
 
Kram <3

Intressant puls

Det här med Fitbitklocka var ju väldigt intressant. När man kan följa sin puls och antal steg mm under dagen så är det faktiskt lättare att förstå vart energin tar vägen.
 
Idag har varit en ganska normal dag med en liten promenad med Bella och en liten tur till en spännande butik med dottern och lite förberedelser för julafton. Och då menar jag lite förberedelser för mig för jag har mest delat ut arbetsuppgifter till maken och barnen :-P
 
Ändå så ser det ut som om jag tränat i 6 timmar och 20 minuter varav 17 minuter räknas som pulsträning. Undrar hur det skulle se ut om jag verkligen försökte träna?
 
Det ska bli spännande att fortsätta följa min puls och mina steg. Idag har klockan fått för sig att jag gått i 7 trappor men mig veterligen har jag bara gått i en. Skulle vara kul att veta hur den räknar ut det.
 
 
 
Nu tänker jag passa på att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År så får vi se när vi hörs igen :-)
Var rädda om er och försök njuta av livet <3
 
 

Vad tänkte jag på?

I gårkväll så bestämde jag mig för att färga håret för att känna mig lite extra fin inför julhelgen. Om nu inte huset känns julfint så kan väl jag känna mig julfin istället ;-)
 
Färgen hade jag redan hemma så när maken kommit hem från jobbet så var det bara att sätta igång att kladda med hårfärgen.
 
Jag hade inte ens kommit en fjärdedel när jag kände det halsonda komma smygande och febern gjorde sig påmind. Vad tänkte jag på egentligen? Jag kan ju inte ha armarna ovanför axlarna mer än några sekunder i taget utan att febern och nackvärken kommer och jag borde ju ha koll på att huvudet sitter ovanför axlarna.
 
Jag fick i alla fall både kletat i färgen och sköljt ur den alldeles själv men med hjälp av den starka viljan. Hade kroppen fått bestämma så hade jag ramlat ihop i en blöt fläck.
 
När jag sedan tittar mig i spegeln så har färgen inte ens täckt de grå hårstråna vid tinningarna och pannan, där som jag var mest noga med att kleta i färgen.
 
Får erkänna att det kändes lite meningslöst att slösa flera dagars energi och ändå ha de grå stråna kvar. Nästa gång ska jag be om hjälp!!!
 
Så idag så lever jag på ångorna av adrenalinet jag fick igår och åkte till doktorn med den onda tummen. Det var som jag trodde en inflammation i muskelfästena så jag fick lite Diklonfenak utskrivet och får inte anstränga tummen förrän det gått över, vilket är lättare sagt än gjort.
 
Läkaren ville också att jag skulle boka tid hos en arbetsterapeut för att få övningar där jag kan träna upp styrkan i mina händer. Jag tänkte kontakta min arbetsterapeut och se vad hon säger, hon har ju trots allt läst på om ME så hon borde ju veta vad jag kan göra. Annars blir jag lätt lite anti när någon läkare säger träna :-P
Besökstoppen