En helt vanlig mors dag :-)

Igår firade vi mors dag lite i förväg men med fler mammor som ska uppvaktas så spelar det egentligen ingen roll vilken dag vi firar, bara jag får en chans att umgås med min familj.
 
För att ha något smaskigt att fira med så bakade jag ekologiska och glutenfria browniess från en mix. Tre ingredienser förutom mixen är precis lagom avancerat för min förvirrade hjärna. När dessutom maken diskar efter mig och sonen dekorerar kakorna så är det superkul att baka :-)
 
Browniesarna smakade förvånansvärt lite glutenfritt så den här mixen kan varm rekommenderas. Efter att vi ätit och fikat ihop så spelade vi lite sällskapsspel och hade riktigt mysigt ihop. Jag fullkomligt älskar att umgås med min familj, det är den bästa mors dag presenten jag kan få även om jag fick lite gott att smaska på och nya spännande teer också.
 
Senare på kvällen skulle jag se på damfotboll tillsammans med maken men jag fick ge upp då de spelade på en plan som man annars spelar amerikansk fotboll på så det var fullt av linjer och siffror överallt. Det blev alldeles knas för min hjärna som inte kunde fokusera på spelet över huvud taget.
 
När jag gick och gjorde mig iordning för att istället krypa till sängs så kände jag mig ovanligt pigg och speedad. Nästan så att jag funderade på att hitta på något att göra av med min energi på men vänta lite nu Nilla vad är det som brukar hända när du varit igång för mycket?
 
Adrenalin heter det visst, detta sköna men ack så förädiska hormon som lurar oss ME-sjuka. Är riktigt stolt över mig själv att jag kom på det alldeles själv för en gångs skull. Att det sedan tog halva natten innan jag somnade är en annan historia :-P
 
Grattis till alla mammor idag och ett stort tack till alla barn som gör att det är så underbart att få vara mamma <3
 
Dagens puls: 142 :-(
 
 
 
 
 

Det alternativet gillar jag inte.

Igår låg jag mest hela dagen, är ju så påfrestande för kroppen när pulsen pumpar på för fullt mest hela tiden men efter middagen så gick jag ut och jagade lite sniglar.
 
Efter att ha tagit ett varv i trädgården och samlat ihop över 100 sniglar så gick jag in för att kolla på Lets dance med den snörvliga maken och nästan direkt kände jag att jag hade fått ont i halsen.
 
Men vad konstigt, det får jag ju bara när jag överansträngt mig. Kan det verkligen vara så att jag bara efter att jag lagat en enklare middag tillsammans med maken och plockande av lite sniglar gått över gränsen för vad min kropp orkar?
 
Just nu hoppas jag nästan att jag har grabbarnas virus som stökar i kroppen och gör att pulsen stiger och halsen ömmar men det verkar tyvärr inte vara så. Kanske inte så många som är ledsna när virusen springer förbi dem :-P
 
Men alternativet är ju att min kropp är tröttare och sjukare än den brukar vara och det alternativet gillar jag inte så då kanske det inte är så konstigt att man hoppas på virus ;-)
 
Ha en fin dag och var rädda om er <3

Skenande puls

Ännu en dag med en puls som skenar. Det är så oerhört tröttsamt, man orkar ju ingenting när pulsen är tokhög hela tiden. Om man ska gå efter pacing by numbers så ska jag helst aldrig övertiga en puls på 104 och nu har jag en puls på 105 när jag ligger ner :-/
 
Bara att sitta och äta frukost är ju så ansträngande att det känns som om kroppen ska krevera. Hjärtat känns som om det ska hoppa ur bröstkorgen och det känns extra tungt att andas.Jag orkar inte mer, jag vill ha en ny kropp nu. Eller åtminstone ett botemedel. Kanske om jag lägger huvudet på sned och ber snällt, please.
 
http://mittlivmedme.blogg.se/2013/april/pulskontroll.html
 
 
Besökstoppen