Middagsgäster

Igår kväll hade vi några vänner på middag. Det var lugnt och väldigt mysigt och visst drack jag lite cider men inte precis så att jag hinkade några mängder men jag måste lära mig att jag inte kan dricka någon alkohol när jag gör något så ansträngade som att umgås med vänner några timmar.
 
Det var nästan stört omöjligt att sova inatt på grund av den hemska huvudvärken som smög på mig under kvällen och inte kan man ta någon huvudvärkstablett med alkohol innanför västen. När jag sedan skulle gå ut med lilla Bella i morse (maken hade redan varit ute under natten) så trodde jag att jag skulle skrika rätt ut för så jäkla ont gjorde det i nacken och axlarna. Hur kan man få så hemskeont bara av att sitta upp i soffan? 
 
Nåja, jag ska inte klaga det finns de som har det mycket värre än jag och lite får man ju offra när man nu får ha en trevlig kväll :-P

det händer att jag lyckas

Idag när sonen kom hem efter ett tufft fyspass så sade jag att han kanske borde ta lite kreatin och då säger sonen: menar du gainer?
 
jag: nej, jag menar kreatin.
 
Sonen tittar frågande på mig så jag går och hämtar påsen med kratinpulver.
 
Sonen: så du menade verkligen kreatin?
 
Ha ha, ja det händer att jag lyckas säga det jag menar någon gång i mellanåt. Tydligen så sällan att familjen blir alldeles ställd.
 
Maken säger: du har ju alltid sagt att vi ska lyssna på vad du menar och inte det du säger.
 
Ja men idag så sade jag faktiskt det jag menade :-)
 
 

Resten struntar jag i.

Alltså det där med att skrapa rutor på en suv när man är tre äpplen hög är inte helt lätt och inte hjälper det att ha en sådan där lång skrapa när armarna är lika starka som en kokt spagetti.
 
Tur att maken var hemm och kunde hjälpa mig :-)
 
Efter att maken skrapat rutorna så åkte jag ner på eget äventyr till Rusta för att köpa en sådan där julstjärna eller adventsstjärna eller vad det nu heter. En stjärna att hänga upp i fönstret i alla fall.
 
När jag kommer hem efter någon halvtimme efter att bara ha åkt raka vägen till Rusta och gått rakt till julavdelningen och sedan åka raka vägen hem igen så packade jag upp stjärnan för att hänga upp den men jag förstod verkligen inte hur man skulle göra. Hur svårt kan det vara?
 
Det är bara att inse att efter att ha kört bilen själv och sedan handla så klarar inte hjärnan mer, den är helt slut kaputt. Sedan var det visserligen en rätt korkad konstruktion men med makens hjälp så kom stjärnan upp och nu ser det mysigt ut även i vardagsrummet.
 
Annars har jag bestämt mig för att inte deppa för att jag inte orkar göra allt det jag vill till jul utan jag ska köpa det som går och köpa och resten struntar jag i. Vi ska nog få en mysig jul ändå :-)
Besökstoppen