Strömavbrott

Igår lagom till att vi ätit vår middag och ska diska så blir det strömlöst hemma och det blir verkligen becksvart när man bor ute i skogen.


Maken åkte iväg på healingandakt medan jag satt och läste min läxa i skenet från en ficklampa. Bella tyckte nog att vi var väldigt konstiga som hade släckt överallt men hon lade sig att sova i soffan.

Lagom till maken kommer hem så kommer strömmen tillbaka men då har vi inget bredband och utan bredband inte heller någon TV så jag startade om och drog ut sladdar. Allt enligt Telias anvisningar på hemsidan men fortfarande ingen surf eller TV. Inte ens barnen som jobbar/studerar inom IT kunde hjälpa mig på distans. Sånt här strul är inte bra för min inre zen 😛

Jag kände att energin sinade och tyvärr gick det nog ut över maken. När man har en hjärna med begränsad kapacitet orkar man inte med strul med grejer som bara ska fungera.

Idag fick jag ringt till supporten och där kunde de hjälpa mig utan att hjärnan tog slut. Ibland har man tur och möter "rätt" människor.

Nu har Bella och jag tagit vår lunchpromenad och jag kan sträcka ut i soffan och glo på något talanglöst program på TV medan jag laddar mina batterier igen 😃

Otroligt.

I helgen var jag på healingutbildning. Ja ni läste rätt. Jag som ibland knappt orkar äta min mat själv var iväg på kurs fredag, lördag, söndag.


Maken körde mig dit varje dag, hämtade mig varje dag och hade middagen klar till mig när vi kom hem på kvällen 😍

Jag hade en föraning om att jag faktiskt skulle orka den här kursen annars hade jag ju inte anmält mig men jag vågade faktiskt inte anmäla mig till de två stegen som är fortsättning för att kunna bli certifierad.

I helgen har vi mediterat massvis, givit och tagit emot healing i mängder och givetvis pratat massvis om allt som rör healing och den självläkande förmågan. Jag vet att många av er inte tror att healing fungerar och jag tänker inte försöka omvända er på något sätt. Var och en har rätt till sin tro.

Vid en övning så skulle en person, jag, sitta i mitten medan de andra satt runt och gav healing. Jag fick säga om jag ville ha healing för ett speciellt syfte och jag sade för min fibro. Jag orkade inte riktigt förklara ME i det här sammanhanget.

När healingstunden för mig var slut sade läraren att han såg att jag hade en obalans i kroppen och att det var större problem med höger sida. Vilket stämmer, jag är svagare och mer skakig på höger sida.

Han fortsatte med att säga att mina problem var neurologiska och satt i mina nervtrådar från hjärnan. Det borde ju vara MEn han såg. Han sade också att jag redan gjort stora framsteg och att jag kommer att kunna cykla till sommaren igen. Ni som följer mig lär ju få läsa om det stämmer 😃

När jag kom hem på lördagskvällen var jag självklart trött och mör men på ett härligt sätt. Jag och maken satt och pratade rätt länge vid matbordet om allt som hänt på kursen. Jag tror att maken kände stor skillnad på mig, jag var pigg fast inte av adrenalin, för han sade: anmäl dig till de andra stegen.

Jag har somnat som vanligt vad midnatt de här kvällarna och sovit som ett litet barn och dessutom så har jag vaknat utan värk någonstans. Nästan så jag trodde att kroppen rymt 😜

Det ska bli spännande att se vart detta kan leda men jag tror att jag har en intressant resa framför mig.

Jag höll ju på att glömma, när vi hade paus så kom en av de andra deltagarna fram och frågade vad för sjukdom jag hade som gjort mig så sjuk.

Jag berättade att jag hade den neurologiska sjukdomen ME och hon säger: jag visste det. Hon hade tydligen en väninna med ME som är tvungen att använda permobil för att komma ut. Nu skulle hon berätta om mig och att det finns hopp. 😊

Oops

Vi har en slatt mousserat vin stående i kylen så jag frågar maken om han vill ha men eftersom han har beredskap så måste han hålla sig nykter men hans snälla fru erbjuder sig att skaka ut alkoholen 😁

Besökstoppen