Leker frisk.

Maken har semester och jag leker frisk för fulla muggar. Leker jag inte frisk så ligger jag och flämtar i soffan 😜


Vi vill ju bli färdiga med bastuprojektet så snart som möjligt och så vill en ju umgås lite extra med familjen och kanske rent utav ta en tur med husvagnen så bloggen kommer inte högst upp på listan över saker att göra just nu men jag har inte glömt er.

Vi brukar skoja här hemma om att jag får åka på vilohem när makens semester är slut. 

Handlat.

Idag följde jag med maken för att handla, mest för att jag behövde lite tjejgrejer som maken inte tycker är världskul att handla ;-)


Nästan med en gång när vi kommer in på Willys så hör man ett barn som inte är helt nöjd med att vara i den tråkiga affären. Jag försöker leka att jag tycker att barnskrik som ekar i hela butiken är helt okej men mina öron håller inte riktigt med.

Vi fortsätter fort framåt och jag håller för öronen varje gång personal kör förbi med sina bullrande och gnisslande pallyftare. Pulsen ökar, tårarna bränner bakom ögonlocken och paniken griper tag om mig. Jag står inte ut, jag måste ut!

Problemet är att maken och jag inte är på samma ställe. Om jag lämnar korgen han parkerat mig med vid bönorna och springer ut så kommer han ju att leta efter mig överallt, allrahelst som han inte har mobilen med sig.

Och så har vi inte ens kommit fram till tjejgrejerna än. De var ju anledningen till att jag följde med ju.

Nu gäller det att samla ihop all min mentala kraft för att stänga ute ljudet och få paniken att stanna där den är.

Hur många gånger behöver de ens springa fram och tillbaka med samma varor på den jäkla pallyftaren, varför låter de så oerhört mycket på Willys men inte alls lika mycket på Coop och hur lång tid kan det ta för maken att hämta en ost? 

Tro det eller ej men jag överlevde och fick handlat mina grejer men nu är jag färdig, finito.


Jobba, jobba, jobba.

Jag kom på en sak jag faktiskt kunde göra i stugbyggandet som inte tog helt knäcken på mig. Jag kunde grundmåla all panel :-)


Eller inte riktigt all för maken var med och målade lite också men kändes så skönt att kunna göra något och dessutom så syns det ju att man gör något ;-)

Idag har vi rivit panel och satt in ett fönster i stugan och som vanligt har maken gjort det mesta och jag har mest varit med och hållit i plankor och försökt att inte vara ivägen.

Jag tänkte jag skulle prova att spika fast några brädor medan maken sågade men där räckte inte armarna till.

Det är väldigt svårt att inte bli frustrerad men jag försöker vara tacksam för allt jag trots allt kan göra.

Bella tycker att matte och husse är jättetråkiga som inte leker med henne ;-)
Snacka om passivitetsträming.

Nu märks det att jag stått och gått nästan hela dagen för benen känns som två betongklumpar :-p


Besökstoppen