Det här med att förnya recept.

För lite mindre än ett år sedan var jag på min vårdcentral och lämnade prover för att få rätt dos Levaxin. Jag träffade också min doktor som skrev recept för ett år. Hon sade då att nästa gång behövde jag bara ringa så förnyar hon receptet utan besök eftersom mitt värde legat så stabilt.

Så jag kontaktade dem förra veckan och så får jag det här brevet idag. Tydligen tycker inte sköterskan samma som doktorn 😜 Och jag har ju varit där med migrän och värkande leder så doktorn har ju träffat mig.Spelar ingen roll vad jag gör bilden hamnar åt fel håll 😡

Härom dagen kontaktade jag Gottfrieskliniken för att förnya recept där som vårdcentralen inte vill hjälpa mig och idag hade jag recept i brevlådan och en faktura på 300 kronor. Inget konstigt med att de tar betalt, de måste ju få sin verksamhet att gå runt men det är synd och skam att de förlorade sitt avtal med VG regionen för det gör ju att alla som inte har ekonomisk möjlighet att betala flera tusen kronor för läkarbesök inte kan få hjälp av någon ME-kunnig läkare här eftersom det inte finns någon annan mottagning heller.

Snö

De senaste två-tre dagarna har det kommit kanske tre decimeter snö här, vilket är mycket för att vara på västkusten. Med snömodd på vägen, eftersom det saltas något kopiöst, så har man sladdar fram på promenaderna vilket gjort att jag spänt mig och fått ont i ryggen.

I förrgår sade maken att jag såg ut som en nittioåring med hemorrojder när jag gick 😂 Fast igår såg jag bara ut som en nittioåring så det går åt rätt håll 😉

Igår var det plusgrader och massa ny snö vilket blev jobbigt för de små hundarna då all snö fastnade i deras päls och blev större och större snöbollar. 

Så det duschades och fönades mest hela dagen igår 😜

Jag försökte skotta lite gångar ute i trädgården igår men snön var görtung och så fastnade den i skyffeln hela tiden så jag kom på att jag kunde rulla bort snön som när man gör en snögubbe.

Och när jag ändå fick några stora snöbollar kunde jag ju lika gärna göra en snögubbe. Kanske inte alla femtioöringar som roar sig med att göra snögubbar utan barn i närheten men lite kul hade jag allt 😂

Frisörbesök

idag var jag iväg till frisören. Det var välbehövligt. Det börjar med hårtvätt medan man sitter i en massagefåtölj. Inte en sådan där som knådar utan mer vibrerar. Det lustiga är att jag börjar frysa direkt även fast frisören tvättar mitt hår i riktigt varmt vatten. En blir lite nyfiken vad som sker i kroppen egentligen.

Sedan blev det klippning i nästan 60 minuter. Tydligen har jag olagligt mycket hår och dessutom självfall som inte samarbetar 😂

Ju längre tiden går desto större blir feberrosorna på kinderna och migränen kommer smygande.

Har ni sett den där reklamen för någon huvudvärkstablett där en kvinna är på salong? Sådär känner jag mig 😜

Det är i alla fall skönt med nyklippt hår. Nu behöver jag bara fylla på med färg någon dag också.
Besökstoppen