Lite svettigt.

Man ska ju inte klaga när värmen äntligen kommit men 45 grader i solen är lite häftigt även för mig.

Idag har jag släpat ut flera hinkar vatten och hällt i Bellas pool så hon kan hoppa i och svalka de små tassarna.

Sedan försökte jag locka henne till skuggan genom att plocka kottar under tallen. De slår ju en något djävulusiskt när man kör gräsklipparen och eftersom jag inte orkar klippa gräs tänkte jag att jag kunde bidra med att plocka kottar. Undrar hur ont jag kommer att ha i ändalykten imorgon? :-p

Ibland undrar jag om min hjärna emigrerat helt och hållet. 45 grader varmt, vi ska iväg på student uppvaktning ikväll och jag kryper omkring och plockar kottar?
Sommarklädd.

Det har varit en behaglig värme här idag och så pass varmt att jag var riktigt modig och tog på mig shorts men fleecetröjan fick allt vara på. 25 grader räcker inte till att kasta av sig den inte.

När maken kommer hem från jobbet tittar han chockat på mig. Oj, oj, sommarklädd.

Ha ha, undrar hur chockad han skulle bli om jag bytte ut fleecetröjan mot ett linne?


Ett sånt lågtryck.

Igår var det verkligen kväljande varmt. Jag brukar inte klaga på värme men när man inte kan andas då är det inte kul.

Det dröjde ända till eftermiddagen innan det brakade loss ordentligt men det dröjde till kvällen innan det gick att andas.

Jag har nog aldrig tidigare känt mig så påverkad av att åskan hänger i luften. Inte nog med att andningen blev påverkad, huvudet kändes som det pressades ihop och hjärnan blev irriterad av att inte få plats och så var ju såklart alla leder tvungna att göra ont :-p

Jag blev starkt påmind om hur jag mådde dagligen för bara något år sedan. Kanske behövde jag väckarklockan för att känna större tacksamhet och uppskatta att jag faktiskt är piggare än på många år? Förutom hjärnan då, den är lika trög som vanligt men kanske inte så konstigt då jag inte tagit några b12-sprutor på länge.

Maken skulle iväg och spela fotboll sent igårkväll och trots att hela kroppen bråkade och jag knappt orkade prata så ville jag inte säga hur kass kroppen kändes för jag ville inte att han skulle känna sig tvingad att stanna hemma för min skull.

Han hann ju ändå gå ut med Bella på sin kvällspromenad innan han åkte och sedan behövde jag ju bara få mig själv i säng, vilket i och för sig kan kännas som ett värre träningspass :-p

Idag är det som tur är bara en värkig dag :-)
Besökstoppen