Vill du gästblogga?

Vill du dela med dig av dina tankar och känslor kring din eller någon anhörigs sjukdom?

Jag tar gärna emot gästbloggare så skriv gärna några rader eller många rader och skicka till mig på mittlivmedme@gmail.com

Självklart får ni vara anonyma i inlägget men skriv det i mejlet i så fall.

Nu hoppas jag att det trillar in mängder av mejl :-)

Ha en bra dag och var rädda om er <3

Jahopp

Det är inte ofta jag kommer iväg för att handla. Veckohandlingen sköter maken och annat som hundmat, mediciner, kosttillskott mm shoppar jag på nätet.

Men så kom jag en dag iväg till en livsmedelsbutik med maken. Jag tänkte att det skulle bli lite kul att själv se utbudet av glutenfria flingor.

Men tyvärr hade de inte så mycket att välja på så jag tog samma gamla tråkiga flingor som alltid.

Idag skulle jag äta flingorna till lunch men tyckte att de såg lite annorlunda ut. Konstigt men de har väl ändrat recept eller något.

Var inte flingorna lite sötare än vanligt? När jag ätit färdigt tar jag fram förpackningen igen. Äpple och kokos? Hur gick det till? Och jag som inte tål kokos :-o

Som tur är så är jag inte superduperkänslig mot kokos, fick bara lite ont i lungorna.

Undrar om maken ser fram emot att äta upp mina glutenfria flingor :-)

Vad har jag nu gjort?

Igår när maken kom hem sade han: du gjorde en Nilla igår.

Jaha, vad har jag nu gjort? Lagt socknarna i diskmaskiner? Ställt in leverpastejen i skafferiet? Eller ställt in toarullen i kylen?

Att göra en Nilla i det här huset kan vara så oerhört många olika saker men tydligen hade jag satt i laddsladden i plattan utan att stoppa kontakten i vägguttaget. Något som händer nästan dagligen.

Jaha, så det var inget värre än så :-p

Besökstoppen