jag kanske har kommit på

varför jag har ont i ryggen. Jag fick ju sjukt ont i ryggen i lördags och trodde först att det hängde ihop med hundpromenaden men jag har fortfarande sjukt ont i ryggen.

Så i morse när det gjorde ont när jag kissade kom jag på att det är ju såhär det brukar kännas när jag får urinvägsinfektion. Jag har ju sprungit på toa en väldans massa de senaste dagarna men inte helt ovanligt när jag tagit ut mig och så har jag dessutom druckit mycket i värmen 😜

För många herrans år sedan hade jag urinvägsinfektioner stup i kvarten tills min svärmor tog mig till en alternativmedicinare som hjälpte mig. Efter det dyker de upp mer sällan.

Eftersom jag ändå skulle ut ett ärende idag så passade jag på att åka inom homeopaten som har hälsokosten här och köpte lite av hans egen patenterade kuckelimucksmedicin. Så förhoppningsvis är jag snart fri eventuella bacilusker.

Och medan jag var borta passade vår lilla busa att äta upp delar av mattes ena sko. Stella är annars den lättaste valp jag mött. Alltid glad (om hon slipper träffa läskiga nya människor och hundar), har aldrig gnagt på något förutom tuggben och leksaker (förutom skor när de är ensamma), hon har inte ens bitit lite hårt i fingrarna när man busar.

Men det är svårt att tillrättavisa ett beteende som bara visar sig när ingen människa är hemma så får nog försöka komma ihåg och gömma skorna när jag går hemifrån. Hur det nu ska gå till. Inte att gömma dem men komma ihåg 😂

Insändare

Idag läste jag en insändare i GP som jag tyckte passade väldigt bra på oss med ME (och säkert många andra med) och så visar det sig att skribenten har ME 😊


Klicka på bilden för att förstora 😊

Då var det måndag igen.

Och som vanligt är det den dag på veckan då jag är i störst behov av vila. Nu är det ju inte så att maken kör med mig eller jagar runt med mig under helgen men jag försöker hänga med i hans tempo vilket är dömt att misslyckas.

I lördags gick vi Agrias hundpromenad i Skatås där Agria skänker minst tio kr per ekipage till Hundstallet eller Bosses hundhjälp.

Eftersom promenaden i Göteborg var 2,5 km och inte 5 som på en del andra orter så tänkte vi att det kunde vara en kul grej. Dels för den goda sakens skull och även som träning för framförallt Stella. Bella är ju redan van vid promenader med massa hundar och hon bryr sig extremt sällan om varken människor eller hundar när vi är ute och går, så länge inte de blir för närgångna. Promenaden gick över förväntan bra med lilla Stella. 

När vi kom hem så hade jag tokont i ryggen och visste knappt vart jag skulle ta vägen. Vet inte om jag gjorde något på promenaden eller om det kanske skulle kommit ändå.

Igår så bestämde maken och jag oss för att ta bilen till Sisjön och gå ett varv där i sakta mak. Det blir ju rätt enahanda att gå här hemma hela tiden och så får man massa bra träning i hundmöten, joggarmöten, cyklistmöten mm där. Tror lilla slingan är någonstans runt 2,5 km.

När vi kom hem var jag helt slut och vilade mest till efter maten då jag satte mig att betala räkningar. Jättekorkat när man "varit igång" i två dagar. Det är ju inte bara kroppen som blir slutkörd utan hjärnan med. Innan jag var färdig var jag sådär bryta-ihop-trött typ petar du på mig så grinar jag 😂

Men kunde självklart inte låta bli att kolla på hockeyn. Det var inte särskilt ME-vänligt med förlängning och straffar 😜

Så idag kommer mitt tempo att vara lite mer åt sengångarhållet 😉

Jag ska bara göra lite nya snigelfällor, som jag glömt göra hela veckan, och gå ut en sväng med hundarna. Sedan ska jag krascha i skuggan på altanen. 
Besökstoppen