Språkförbistring

Det märks att jag gjorde en aning för mycket i helgen. Spelar ingen roll hur trevligt jag hade.

Och så var jag dessutom iväg med lillfis till veterinären igår. Vi hör ett klonkande när hon går ibland. Inget liter ledknäpp utan mer klonk så vi ville kolla upp det.

Själva var vi övertygade om att det kom från höften men veterinären hittade en lite lös led på höger knä. Eftersom hon inte verkar ha ont gör man tydligen inget men vi ska kontakta en fysioterapeut. Dottern råkar bo granne med en som är jättetrevlig och som verkar vara fin med djuren.

I alla fall så skulle jag skriva upp ett par saker på handlarlistan och tyckte att jag skrev helt rätt:
Glasskoner och salladskuber men maken fattade inte alls vad jag menade.

Det slutade med att jag fick be sonen hjälpa mig med vad glasskoner var och han är ett språkgeni så han kom inte med förslag som calippo eller GB- sandwich utan förstod direkt att det var glasstrutar jag menade. 

När maken kom med massa förslag som inte stämde överens med vad jag menade blev jag så himla frustrerad. Hur kan han inte fatta? Och hur kan min hjärna inte förklara?

Salladskuberna kom dock maken på ganska fort men de kan ni få fundera på 😂

Så mysigt på spa

Jag kom iväg med rätt tåg och till och med åt rätt håll i fredags 😊

Dottern och jag hade ett så fint hotellrum där vi började med lite bubbel på rummet innan vi gick på spa. Varsin aromamassage, lite fotbad, japansk tvagning och bad i 40-gradig pool hanns med innan middagen och så massa tjôt såklart.

I vårt paket ingick en fyrarätters middag och jag hade tidigt förvarnat om allergier och att vi äter vegetariskt men man kan ju aldrig veta om kocken bara tycker att man är jobbig eller om de gillar utmaningen och inte heller har koll på allergier heller. En del tror ju på allvar att man överdriver och vill vara speciell 😜

Men vi blev positivt överraskade, både över kollen de hade och hur fantastisk mat vi fick. 

Vi fick faktiskt ut och gå en sväng efter maten för att få ner maten lite längre ner i magen 😂

Igår förmiddag checkade vi ut och tog en liten sightseeing innan vi tog tåget hem. Eller svärsonen hämtade oss vid stationen.

Lite senare anslöt även sonen och så åt vi lite gott och hade allmänt mysigt och firade mors dag en dag i förskott. Jag är inte så noga med firandet men umgås gärna med barnen 😊

Idag är jag hundvakt till de små taxarna och resten av familjen är iväg på andra upptåg. Jag bad själv om att få hänga med taxarna idag så ingen tror att dottern har tvingat mig eller utnyttjar mig. Hon frågade faktiskt om jag verkligen skulle orka men det är faktiskt inte så mycket jobbigare än att ha två hundar. Förutom promenaden då som jag nog delar upp och går med två hundar i taget. Tänker att det kan bli lite för spännande annars 😂

Nästa vecka får av förklarliga skäl bli en lugn vecka men oj så jag har fyllt på min själ med massa måbra-energier. 
Äventyr

Lilla jag ska ut på äventyr. Jag ska på Spa med dottern så jag ska hoppa på tåget i min kommun så hoppar dottern på i sin kommun så åker vi tillsammans sista biten.

Men så är det ju det här med ME-hjärna och köpa biljett i automat så jag var faktiskt lite nervös. Men finaste maken som tagit komp för att vara med hundarna körde mig till station, bar väskan och kollade så jag fick köpt biljett.

Han är min ängel 😍
Besökstoppen