Lite piggare idag

Idag är jag lite piggare och spckerdrickan i kroppen är borta. Och det är ju för väl för ikväll ska vi iväg på lydnadskurs med Bella.

Jag funderar redan på hur "lite" kläder jag kan ha på mig utan att frysa ihjäl ikväll. Det är ju trots allt rätt bra om man kan röra sig på kursen :-p

Hur i all sin dar tänkte jag när jag anmälde oss till en kurs som är utomhus i mars och april? Jag som inte ens kan vara ute en sommarkväll utan att frysa.

Och sedan kommer nästa utmaning, att orka lyssna och vara aktiv på kursen. Jag känner på mig att Bella kommer att klara kursen bättre än vad jag kommer att göra.

En skakig dag.

Idag känner jag mig överkörd och manglad, dessutom så känns det som om musklerna och blodet är fyllda med sockerdricka. Allt bara skakar och darrar.

Hjärtat känns som om det skenar, när jag tittar på pulsklockan har jag 94 i puls när jag ligger ner. 

Jag tror att min kropp försöker tala om att det är dags att ta det väldigt lugnt. Kanske dags att lyssna nu då. Det är ju bara att inse att det inte går att lura eller överlista kroppen :-p


När ska jag lära mig?

Jag har haft en underbar påskhelg där jag fått umgås med min fina familj men jag blir ju gärna lite åpen på livet när jag får en chans.

Så det där med vila och pauser har jag varit rätt dålig på eller rätt usel faktiskt.

Jag vill ju vara med där allt händer och inte missa en sekund så jag mår väl som förväntat.

Jag har superont i halsen, det känns som tusen nålar, fötter och ben är helt uppsvällda av för mycket upprätt sittande och huvudet talar om att det finns på plats.

Men jag är tacksam att jag orkat mer än jag egentligen borde även om adrenalinet hjälpt till en hel del.
Besökstoppen