Domningar

Nästan varje morgon vaknar jag någon timme innan Bella. Då brukar jag ligga kvar i sängen och uppdatera mig om vad som hänt i världen med mobilen.


Problemet är bara att mina händer och armar domnar bort. Eller problem var väl kanske att ta i, jag behöver ju inte kolla mobilen egentligen.

Det spelar ingen roll hur mycket jag bygger upp stöd för händer och armar med kuddar och täcken för händer och armar domnar ändå.

Det är samma som händer när jag försöker skriva för hand. Det räcker med en handlarlista så domnar handen som håller pennan.

I helgen skulle jag skriva mitt namn i ett födelsedagskort men av någon anledning som jag inte kommer ihåg så var händerna redan lite struliga så jag kunde med nöd och Nappe greppa en tjock och greppvänlig penna och det var ännu svårare att få handen att skriva Nilla.

Det såg ju ut som om jag skrivit med fel hand :-p

Jag tar redan höga doser av magnesium mot just domningar och sömnproblem och sjukvården har aldrig riktigt kunnat förklara varför jag får så mycket domningar men det kanske inte är så konstigt när de inte är så särskilt insatta i ME heller :-p

Mors dag.

Idag är det mors dag fast vi firade igår istället då vi skulle på kalas idag.


Vi åkte upp till sonen och myste hela familjen med hundar och eftersom det var så härligt väder avslutade vi med varsin smarrig glass i stadsparken. 

En så mysig dag är fullt tillräcklig för mig som älskar att umgås med mina barn men de var allt för generösa mot sin mor. Förutom ett fint brev som fick det att bli extra fuktigt i ögonen så fick jag ett presentkort på massage :-o

Herre jösses man kan ju tro att jag fyllde 50 ju. Så nu måste jag ju få tummen ur r**en och boka tid hos fina C som hjälpt mig med både mjuk massage och healing.

Jag har ju pratat om att boka tid i evigheter men det dyker liksom upp massa andra grejer som pockar på min tid och jag är kanske lite dålig på att prioritera mitt eget välbefinnande. I alla fall tyckte mina barn att det var på tiden att jag masade mig iväg nu ;-)

Jag känner mig så tacksam för mina underbara barn som visar sin lilla mor sådan omtanke <3


Svettigt.

Igår var maken och hjälpte sin mor ett par timmar och då fick jag den utmärkta idén att börja riva bastupanel. Jag tänker inte ens på att jag än en gång tänker smygjobba när maken är borta :-p


Jag hittar inte kofoten någonstans i garaget så det fick bli till att jobba med hammaren.

Det var lite trångt och väldigt svettigt inne i bastun då solen stekte på, bastun är fylld av takbox, gamla fönster och annat bröte som jag inte orkade flytta ut.

Men är man envis så går det ändå. Jag fick helt enkelt kravla runt grejerna för att komma åt.

För maken hade det antagligen inte ens tagit halva tiden att få loss panelen men jag är ju fortfarande rätt svag i armarna, behövde ta många pauser för att få armarna att fungera och dessutom slogs jag med två getingbon.

Men skam den som ger sig. Envis är nog mitt mellannamn. Jag fick loss panelen och fick till och med ut alla spikar ur brädorna.

Själva sittdelen i bastun är ihopskruvad så den går förhoppningsvis att ta isär med hjälp av skruvdragare.

Det här hade jag inte ens med bästa viljan i världen orkat för något år sedan så man märker att något hänt med kroppen.

Självklart var jag sjukt mör på kvällen med ont i halsen och svullna lymfkörtlar men det var det värt.

Bara känslan av att kunna arbeta med kroppen igen gör att jag går på moln.


Besökstoppen