Träningsvärk, var kom den ifrån?

Idag vaknar jag med en hemsk träningsvärk, det känns i vader, baksidan lår, rumpan, höfter och framsidan lår. Det känns så fort jag försöker röra på mig så jag går som jag gjort i brallan och så lägger vi till att jag går som en svankande anka eftersom korsryggen typ krampar. Men om jag har träningsvärk borde det ju betyda att jag i alla fall har lite muskler även om de råkar befinna sig i dvala.


Jag får fundera en lång stund på vad jag gjorde igår och till slut kom jag på det, jag städade skafferiet.

När man är tre äpplen hög så blir det en del klättrande på stol för att städa de översta hyllorna.

Jag kan idag konstatera att det är mer krävande för kroppen att städa ur skafferiet än att genomföra två yogapass på retreaten 😂

Vilken tur att jag stoppade mig själv från att följa med maken på kvällspromenaden igår. Jag kände faktiskt att jag nog hade gjort mer än jag orkade egentligen. Det kanske finns hopp för den här tanten? Men nej vem försöker jag lura, jag tänkte ju först bara städa halva skafferiet eftersom jag nog förstod att hela skulle bli för mycket men när jag väl var igång så gick det inte att stoppa.

En kan ju inte ha ett halvt snyggt skafferi och ett halvt stökigt 😉

Ikväll ska vi fira dottern som fyller år så idag ska jag ta det lugnt så hon får mötas av en pigg mamma ❤

Kommentarer:

1 åsa i åsele:

Just axlar och baksidan låren har jag extremt lätt att få träningsvärk i efter jag gjort något jag icke borde, så yes jag förstår att en skafferistädning kände på Din kropp. Ofta är ju ställningen inte helt optimal.
kram

Svar: Jag tycker alla hyllor borde vara sådär i mitten så man slipper klättra på stolar eller krypa på alla fyra ;-) kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen