Lite som en hund.

Den här veckan känns det som om jag haft fullt upp, inte för att jag kommer ihåg vad jag har gjort mer än jag brukar. Jag är nog lite som en hund, jag lever här och nu.


Idag skulle jag i alla fall till dottern som hade en ledig dag. Hon var jättesnäll och lade ett spår till Bella ute i skogen och fixade godaste morotssoppan till lunch. Jag kände mig riktigt bortskämd.

Men det var nära på att jag höll på att komma byxlös till dottern. Det var nog en jäkla tur att det var så kallt ute så jag insåg att det fattades något på benen.

Det var bara att springa in och ta på sig brallor som jag för övrigt lagt ner i påsen med sele och spårlina som skulle med 😂


Kommentarer:

1 ME alltidvila:

Du är för rolig... Tror det är bra att vara mer som en hund faktiskt. Vilken snäll dotter du har <3

Svar: Ha ha, det är nog det. Visst är hon snäll 😊 kram
Nilla

2 Hanna:

Det är mycket underligt som sker pga trötta hjärnan! ;)
Tack för dina hjärtan inne hos mig. Det värmer ❤️ Kram ❤️

Svar: Jo det händer ju en del Knas. Hoppas att du mår bättre. Kram
Nilla

3 åsa i åsele:

Voine voine :D

Något sådant skulle aldrig kunna hända mig ;-)
jag är fullt påklädd dygnet runt :)
Det som är är väl att jag går klädd i pyjamas mest dygnet runt vissa dagar så det är ju tur det börjar vara överdragskläder dax så jag inte kommer in på ICA i pyjamas ;-)

kram

Svar: Vilken syn att komma in på ICA med pyamas 😂 Nu är det inte precis så att jag springer omkring utan brallor här hemma eftersom jag typ fryser för jämnan men någonstans mellan att ta av pyamasbyxor och ta på vanliga byxor rymde nog min hjärna 😜 kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen