Blåsvärk.

Här har det blåst så jag nästan trodde taket skulle lyfta och så har det varit snöblandat regn som geggat runt.


Inte precis det ultimata vädret för en värkig kropp :-p

Men hur ont jag än har så har jag en liten Bella att ta hand om. Hon kastrerades idag och hon är inte precis kaxig nu.

Så vi kurar tillsammans i soffan och hoppas på att hon läker fort och komplikationsfritt och att vädret kan vara lite snällare mot matte.

Kommentarer:

1 Margareth:

❤❤❤

Svar: 💖💖💖
Nilla

2 åsa i åsele:

Ni verkar ha fått rejält busväder där nere i söder,
jag hörde på nyheterna att många hushåll var strömlösa.

Jag hoppas både Du och Bella piggar på Er och att Ni slipper ha ont och må dåligt, ja jag förstår så klart att Era hälsotillstånd varierar men jag hoppas att Ni får en bättre morgondag.

En fråga, varför har Ni låtit kastrera Bella?

Jag är ju i valet och kvalet om jag ska låta kastrera Bullen,
det kan finnas en chans han mår bättre.
Det svåra är att det är inte helt säkert att det blir bättre... veterinären kan inte säkert säga att det blir en positiv förbättring eftersom det kan påverka Bullens humör negativt.

kram

Svar: Tack 💖 Ja det var ett jäkla busvädet men vi är ju vana vid sånt här på västkusten ;-)
Vi valde att kastrera Bella dels för att vi umgås så mycket med dotterns hantax och inte önskar blandrasvalpar och eftersom vi inte tänkt ta valpar på Bella så kan hon få slipa jobbiga löp och sken dräktigheten och slippa risken för livmoder inflammation. Men det var inget lätt beslut. Är ju trots allt ett rätt stort ingrepp på en tik. Förstår att det är ett svårt beslut med Bullen. Kram
Nilla

3 Hanna:

Ja, vilket jäkla väder vi haft! Jag som normalt sett håller mig inne i sängen dygnet runt tvingades ut på läkarbesök igår. Mindre roligt i detta väder.
Krya på dig, lilla Bella! Hoppas verkligen hon läker utan komplikationer. Både Tyra och Tjorven (mina bonushundar) är kastrerade och det var rätt beslut. Hoppas ni oxå känner så!
Kram

Svar: Ingen bra tajming för läkarbesök, hoppas det gick bra. Det känns som rätt beslut även om det inte känns bra att se henne ha ont men vi får ösa ännu mer kärlek över henne så hämtar hon sig förhoppningsvis snart. Kram
Nilla

4 Lillemor:

Oj, vad tufft. För båda. Men livmoderinflammation är fruktansvärt hemskt så det är nog ett bra beslut. Min st Bernard fick det( och det är ju tyvärr jättevanligt) och nej ,usch så hemskt. Hoppas hon läker snabbt och bra ❤❤

Svar: Usch för livmoderinflammation, stackars din st Bernhard. Än så länge går det åt rätt håll med läkningen. Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen