Jag kräks snart

Inatt var Stella uppe och kräktes ett gäng gånger. Hon har väl antagligen hittat något att äta ute men inte kul. Jag kan ju inte göra som gubben som direkt efter vi hjälpt Stella och torkat upp kan lägga huvudet på kudden och 😴 Nej här hanns liksom inte somna mellan att det var dags igen.

Så i morse fick hon lite grann av sitt magfoder som vi alltid tar till direkt när hennes mage kraschar. Hon har ju väldigt klen mage typ ibs men brukar oftast inte kräkas.

Sedan gick jag ut en sväng med hundarna, Bella i vagnen stora delar av promenaden och de andra två i koppel. Dio får 💩 i pälsen. Han verkar inte riktigt klara vuxenfodret vi försöker fasa in honom på och då fick han bara en smakbit av nya fodret ihop med det gamla.

Så hem och planera för rumptvätt men kommer in i tvättstugan där jag startade en tvätt tidigare. Då har ena slangen  lossnat under tvätten där tvättvattnet rinner ut så stora mängder hade runnit ut på golvet så först sanera golv sedan tvätta rumpa.

Går in och chillar i soffan och hör hur Stella kräks under soffan. Jo men verkligen lättaste stället att städa 🤪 Bestämmer mig för att jag lika gärna kan snabba av alla golven efter spyräden inatt men först slänga in tvätten i torktumlaren. Öppnar och där ligger en kvarglömd tvätt och jag börjar nästan grina av utmattning.

Tänker att nu gör jag mig ett glas Pepsi i sodastreamen och då är kolsyrepatronen slut. Kan något bara gå lite smooth idag, please? 


Kommentarer:

1 åsa:

Oooo 😱 stackars Dig och så synd om lilla vovvan😑 inte kul 😣 varför göra livet lätt när det kan bli så n i bomben svårt 🤔
Krya på kramar

Svar: Ja nu är vi lite less på att det alltid är någon hund som mår dåligt 🤪
Kram
Nilla

2 Pisan:

Stackars dig vännen, det var verkligen inte din dag. Hoppas det är bättre idag. Hur mår lilla kräkisen idag då? Bättre hoppas jag. Skickar ett gäng goa kramar över skogen till dig ♥♥♥♥♥

Svar: Man ska väl ha sådana dagar ibland 🤪 Kräkfia mår inte alls bra. kramis ❤
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen