Hösten är här.

Nu märks det att hösten är här. Förutom att det blåser, regnar och har blivit betydligt kallare på morgnar och kvällar så skriker kroppen att den vill ha sol och värme.

Varje gång hösten kommer så blir jag lika förvånad över hur många ställen på kroppen som kan göra ont bara på grund av årstid och väder.

Det är ju bara att vänja sig vid att bylta på sig kläder, att frysa trots sjuttioelva lager av kläder och att kroppen låter som torra kvistar som knäcks så fort man byter ställning :-o

När jag skulle ut med Bella förut stod jag och funderade på att ta mig överdragsbyxor för att kanske undvika värken i knäna men tänkte att jag har tillräckligt många månader som jag måste bylta på mig kläder så jag struntade i dem.

Vilket visade sig vara ett väldigt dåligt drag eftersom vi hamnade mitt i en störtskur när vi var som längst bort hemifrån.

Bella uppskattade inte heller det iskalla regnet så vi började småspringa hemåt. Eller det är nog synd att kalla det springa mer som att lufsa med en helt osynkad kropp samtidigt som Bella försökte springa och skaka sig samtidigt.

Vi måste ha varit en spännande syn, tur att vi var ensamma ute i regnet. Nu ska jag trösta och värma mig med varm choklad. Undrar om varm choklad på sojamjölk är gott?

Besökstoppen