Avgiftning

Nu har jag varit utan saroten i sex dagar tror jag. Även om jag haft väldigt låg dos ska man ju inte sluta tvärt men nu blev det ju som det blev men det har inte varit kul alls.

Jag sover i bästa fall ett par timmar utspritt i små skurar över natten. Bara det gör ju en till en tidsinställd bomb och så här jag haft vad jag misstänker är utsättningssymptom med vansinnig värk. Sådan där att man tänker att jag går fan sönder ändå från skelettet och rätt genom kroppen. Inte ens tramadol minskade smärtan något. Sedan har jag haft migrän, svettningar och humörsvängningar och lite annat bonus på måendet. 

Det är liksom inte kul när man ogillar den man förvandlas till när humöret sviktar och man vet att  sådan här är jag inte alls egentligen.

Nu har jag nog en bit kvar innan jag är helt avgifta från dessa. Har ju ändå tagit dem varje dag i många år men jag har bestämt att jag ska försöka undvika sådana här piller mer om det går för om det gör så här med kroppen när man slutar vad gör de inte då när man tar de regelbundet.  De enda tabletter jag nu tar som inte är allergimedicin eller kosttillskott är LDN och tramadol vid behov.

LDN har ju inga direkta biverkningar mer än lite mardrömmar när man börjar med dem så de fortsätter jag med så länge jag får tag i dem och Tramadol är ju mina räddningstabletter när jag inte står ut längre och de tar jag inte så ofta så dem vågar jag inte släppa även om de är bra giftiga de med.

Så nu har ni fått lite uppdatering 🙂

Och ett stort tack till er alla underbara själar som kommit med förslag på lösningar, erbjudit av era egna piller osv. Jag känner mig oerhört ödmjuk och tacksam för att ni är beredda att ställa upp så för mig 🙏❤
Besökstoppen