Det här med att förnya recept.

För lite mindre än ett år sedan var jag på min vårdcentral och lämnade prover för att få rätt dos Levaxin. Jag träffade också min doktor som skrev recept för ett år. Hon sade då att nästa gång behövde jag bara ringa så förnyar hon receptet utan besök eftersom mitt värde legat så stabilt.

Så jag kontaktade dem förra veckan och så får jag det här brevet idag. Tydligen tycker inte sköterskan samma som doktorn 😜 Och jag har ju varit där med migrän och värkande leder så doktorn har ju träffat mig.Spelar ingen roll vad jag gör bilden hamnar åt fel håll 😡

Härom dagen kontaktade jag Gottfrieskliniken för att förnya recept där som vårdcentralen inte vill hjälpa mig och idag hade jag recept i brevlådan och en faktura på 300 kronor. Inget konstigt med att de tar betalt, de måste ju få sin verksamhet att gå runt men det är synd och skam att de förlorade sitt avtal med VG regionen för det gör ju att alla som inte har ekonomisk möjlighet att betala flera tusen kronor för läkarbesök inte kan få hjälp av någon ME-kunnig läkare här eftersom det inte finns någon annan mottagning heller.
Besökstoppen