Funkade inte

Nu har jag ätit dubbel dos saroten i nästan en månad. Jag hade en vecka där jag bara hade migrän en av fem dagar istället för tvärtom och jublade inombords. 

Men se det skulle jag inte gjort för sedan har jag haft migrän varje dag. Allt blir så himla tungt när man har migrän. Många gånger tänker jag: men skärp dig nu Nilla det är bara lite huvudvärk! Men om jag istället tänker på de jag har runt mig som kanske får migränanfall några gånger om året och som då ligger helt utslagna så kanske jag borde tänka lite mer: fan Nilla du fixade att plantera om två blommor idag fast du har migrän. Bra jobbat!

Nu är det ju en sak att tänka vad man borde göra och en helt annan vad man faktiskt gör 😊
Det är så himla lätt att trycka ner sig själv för att man inte når upp till den standard man vill eller känner att man borde.

Och självklart kan man inte jämföra sig med hur andra mår. Maken blir helt utslagen och kräks när han får migrän men mår oftast rätt okej efter han tagit tablett och sovit en stund.

Men ändå måste jag nog säga till alla er (och mig själv) med kronisk smärta: fasiken vad grymma ni är som fixar allt ni gör ändå. Strunta i alla som säger att det bara är att bita ihop, oftast är det just de som säger så som bara  måste dela med sig när de är typ döende i förkylning på sociala medier, eller hur?
Besökstoppen