Bokslut

Det är visserligen en dag kvar på 2017 men jag vågar mig ändå på att "stänga" året.

2017 var ett riktigt bra år för mig. Jag blev piggare och friskare än på många år, jag blev certifierad healer och fick träningsdiplom som medium men framförallt har jag vuxit och utvecklats som person.

Jag har städat i de mörka hörnen i mitt inre och kasserat och magasinerat gammalt bagage som bara tynger ner och gör resandet otympligt.

Det har självklart inte varit lätt alla dagar men det har varit värt varenda tår och ångestfylld tanke. Det är faktiskt en häftig känsla när man inser att man har slutat att göra saker för att få andra att älska en utan att man gör saker för sin egen skull.

2018 tror jag kommer att bli ett ännu bättre år än 2017, om det nu går.

Jag ämnar att fortsätta göra sådant som gynnar min hälsa. Vad det blir får tiden utvisa. Vi utökar vår familj med en valp i januari. Maken och jag fyller 50 år och har varit gifta i 25 år och det måste vi ju fira och vi ska få gå på bröllop.

Jag kommer att fortsätta min personliga resa inom det mediala och ska försöka få komma iväg på kurs i djurkommunikation. 

Och det går liksom inte att utvecklas medialt utan att utvecklas även på ett personligt plan. Den resan tar aldrig slut, man kan alltid bli en lite bättre människa.

Vi var på en andakt idag där jag fick mycket av mina egna tankar och känslor bekräftat av mediet som gav mig en liten summering av 2017 och 2018.

Jag passar på att önska er ett gott slut och ett gott nytt år ❤

Besökstoppen