Blåst och snö

Den senaste veckan har blåst så in i hoppsan. Vi är ju vana vid blåst här på västkusten men det här var stormbyar så kraftiga att bichons nästan blåste omkull när de skulle kissa 😂 och då säger ju min kropp typ upp sig. Det gör ju ont precis överallt och jag känner själv att jag blir mer innesluten i mig själv.

Igår var blåsten lugn men istället fick vi massa snö. Jättekul tyckte bichons. Jag som fick föna dem fria från snöbollar sådär sjuttioelva gånger under dagen tyckte väl inte det var lika kul men samtidigt var det ju kul att se hundarna njuta i snön. Enligt metrologerna skulle snön regna bort under gårdagen men vi har fortfarande ett vitt snötäcke utanför 😊 Och ja alla väderomslag triggar värken och idag blåser det igen så jag har varit lite frånvarande här.

Idag fick jag i alla fall samlat mod till mig och ringt min nya vårdcentral. Det är egentligen galet att man är livrädd att bli dåligt bemött eller till och med bortvalda när man kontaktar sjukvården men sköterskan var så trevlig och sade: men ska du inte komma på drop-in idag om du haft ont så länge. Du får ju vänta jättelänge på en bokad tid. Jättelänge var till den 9 mars 😂

Lite skillnad från gamla vårdcentralen där jag inte fick boka tid till läkare överhuvudtaget 😜

Nu tror jag ju inte att de kan trolla på den nya vårdcentralen heller men jag vill gärna ha en second opinion på tummen och knät som jag vred om i skidbacken har ju ingen tittat på och det gör fortfarande så ont att jag vaknar så fort jag försöker röra mig på natten. 

Men men bara att hålla tummarna nu ju 😊


Besökstoppen