Får man ta time out?

Idag tänkte jag ta hundarna med och köpa lite tuggben. Jag måste ju se dem och kolla storlek och tjocklek för att kunna köpa några som glufs glufs alltså Stella inte kan svälja hela. Det räcker med det som satt fast i halsen på henne så jag fick trycka ner det i magen på henne. Hon är nog en förklädd labrador minus att älska vatten då 😂

Så in med hundar i bilen och köra iväg....trodde jag. Innan jag hunnit lämna uppfarten så tjöt bilen och varningslampor blinkade. Jag lät bilen stå på tomgång en lång stund ifall den bara var för kall medan jag letade i instruktionsboken efter vad lamporna betydde men jag hittade inte just den ena så jag bestämde mig för att sköta i att åka iväg. Hade liksom ingen lust att bli stående någonstans med en bil som kanske trilskas.

Så ut med hundarna och gå en promenad i skogen. Stella gjorde nummer två och när jag plockade upp det såg jag färskt blod. Jag fick nästan panik. Inte mer med hundarna nu. Men fick bollar lite med dottern och vi kom fram till att det troligtvis beror på att Stella var hård I magen eftersom hon åt ben igår när sotaren var här. Så nu ska jag försöka ha is i magen och hålla koll på hennes mage. Hon är ju pigg och glad som vanligt. Så skönt att dottern kan plocka ner sin mamma på jorden igen ❤

Apropå is i magen så fryser jag så det känns som om jag ska gå sönder. Det spelar ingen roll hur mycket kläder jag har på mig eller hur mycket varmt te jag dricker. Så ja just nu känns det som att jag vill ta en time out. Jag kan återkomma när värmen kommer och när Bellas tänder är "fixade". 

Fick förresten ett argt meddelande om att jag misshandlade och plågade min hund genom att vänta flera veckor med hennes ingrepp men hade det varit upp till mig hade de fått dra tänderna när de hade henne sövd i tisdags men då hade inte veterinären tiden och nu vill veterinären att vi väntar 3 till 4 veckor så Bella får återhämta sig innan de söver henne igen. 
Besökstoppen