TACK

Idag var det den stora designmässan à la London där vi skulle sälja våra alster till förmån för barn med me/cfs. Själv kunde jag inte vara med alls på mässan men som min stand-in ställde min snälla lillasyster upp. Och självklart var det ett gäng av de andra som sålde sina alster där under dagen också.
 
Ett stort tack till er alla för att ni tog initiativ till detta och för genomförandet. Kändes mest som jag gled på en räkmacka som "bara" behövde göra ett gäng armband till försäljning.
 
Om jag räknat rätt så såldes 13 av mina armband på mässan och jag tror att vi fick in ungefär 2900 kr totalt och förhoppningsvis så har även kunskapen om me/cfs spridits lite extra idag också.
 
Blir det något mer sådan här eller liknande försäljningstillfälle så hoppas jag att jag kan bidra lite mer men med en dotter som skulle iväg på bal idag och som tar studenten på tisdag så gäller det verkligen att spara på de få krafterna man har.
 
Ännu en gång TACK kära syster för att du ställde upp, jag vet ju att du har fullt upp ändå och TACK alla ni andra som var med på mässan.
Besökstoppen