Hur vet man

Hur vet man om man känner sig nere för att man är sämre i sin ME eller man fått en depression eller det bara är helt vanlig PMS?

I några veckor, tror jag, så har jag känt mig som jag går runt med gråten i halsen. Jag gråter inte men det känns som om jag skulle behöva typ bryta ihop och gråta floder men floden är uttorkad.

Jag har funderat på om jag är deprimerad men jag vet inte riktigt hur jag ska veta om det är en depression eller en krasch. 

Maken påminde mig om att jag ju har haft enerverande ljud omkring mig i flera år. Först grävskopor och VA-arbete runt husknuten och nu en granne som slipar på sin båt varje dag, i stort sett hela dagarna så jag kan inte vara ute. Så en krasch låter väl inte orimligt. 

Sedan har mensen börjat om för tredje gången på tre veckor så jag har väl typ konstant pms och då brukar jag alltid känna mig riktigt nere. Sådär så man bara har lust att lägga sig ner i sängen och aldrig mer visa sig 🤪

Så ja jag avvaktar väl och ser vad som händer. Nästa vecka börjar maken sin semester och han älskar ju att åka ut med husvagnen så vi satt och kollade på lite campingar och jag kunde nästan inte andas när jag såg bilder på stora campingar med husvagnar på täta rader. Så mycket oljud.

Men vi kanske kan hitta någon liten och lugn camping någonstans 🤪 Jag tror jag håller på att förvandlas till en eremit 😂
Besökstoppen