Planering.

Jag försöker ha en veckoplanering så att jag kan fördela aktiviteter och vila lite jämnt över veckan, så gott det går i alla fall.

Igårkväll sorterade jag en tvätt och stoppade in i tvättmaskinen och fyllde på tvättmedel så jag bara skulle behöva trycka på start idag.

För sedan var planen att jag skulle ta mig till garnaffären, vilket är en liten lugn butik men jag måste ju köra bilen dit.

Så i morse vaknade jag av att liten hund lade en stor hurva i husses säng. Jag flyger upp ur sängen och det var inte riktigt mitt blodtryck med på och medan jag står och svajar och försöker hitta något fokus hinner lillkräks att hurva på min säng också.

Jag slänger ut båda hundarna för att kissa och bajsa och har god lust att bara stänga dörren till sovrummet. Häck väck våt fläck 😁

Nej, det funkade inte så bara att börja slåss med tunga täcken, kräks och spagettiarmar. Besöket till garnaffären får nog flytta till en annan dag.

Och jag ser fram emot att lillkräks tar efter storsyrran hädanefter när hon kräks och sätter sig på sängkanten och kräks ner på golvet 😉
Besökstoppen