Mosad, överkörd, söndertuggad och utspottad

Mosad, överkörd, söndertuggad och utspottad är nog ganska mild beskrivning på hur jag känner mig idag. Nattens sömn blev det inte så mycket med, är rätt svårt att sova med en arm och axel som känns som de ska lossna från kroppen och så lägger man till frossa, febersvettningar och kissepauser en gång i halvtimmen. Det är prima det för kroppen, förutom att jag gjorde alldeles för mycket igår då.
 
Fick i mig frukosten och sedan fick jag lägga mig och vila en stund för att sedan orka klä på mig. Önskar jag kunde skrota runt i myskläder hela dagen men jag ska iväg till näringsterapeuten i eftermiddag så lite normala kläder är ju att föredra. 
 
Idag är makens första semesterdag och han är redan och river upp vinbärsbuskar som ska flyttas på i trädgården. Det hade vi bestämt att vi skulle göra även innan grannarna klagade men nu fick vi lite mer bråttom. Ska de gnälla över våra grenar behöver de inte plocka våra bär heller. Nej, jag är inte alls tjurig :P
 
Jag har en känsla av att jag kommer att behöva åka på vilohem efter fem veckors semester med maken. Han ska fixa så mycket här hemma så jag vill ju gärna bidra med lite assistans även om jag antagligen är mer i vägen än jag gör nytta men det är svårt att se på när andra arbetar. Det är under sådana här tider jag blir mest ledsen över att vara sjuk, jag vill ju vara som alla andra och kunna planera och arbeta och skita ner mig i trädgården.
 
Det är tur att vi tänkt åka iväg en liten sväng med husvagnen tillsammans också så att det inte bara blir massa trädgårdsarbete och målande för maken. Under tiden vi är borta får barnen föräldrafri tid hemma i huset. Kanske ska passa på att lämna lite färg och penslar till dem då ;)
 
 
Besökstoppen