Domningar

Nästan varje morgon vaknar jag någon timme innan Bella. Då brukar jag ligga kvar i sängen och uppdatera mig om vad som hänt i världen med mobilen.


Problemet är bara att mina händer och armar domnar bort. Eller problem var väl kanske att ta i, jag behöver ju inte kolla mobilen egentligen.

Det spelar ingen roll hur mycket jag bygger upp stöd för händer och armar med kuddar och täcken för händer och armar domnar ändå.

Det är samma som händer när jag försöker skriva för hand. Det räcker med en handlarlista så domnar handen som håller pennan.

I helgen skulle jag skriva mitt namn i ett födelsedagskort men av någon anledning som jag inte kommer ihåg så var händerna redan lite struliga så jag kunde med nöd och Nappe greppa en tjock och greppvänlig penna och det var ännu svårare att få handen att skriva Nilla.

Det såg ju ut som om jag skrivit med fel hand :-p

Jag tar redan höga doser av magnesium mot just domningar och sömnproblem och sjukvården har aldrig riktigt kunnat förklara varför jag får så mycket domningar men det kanske inte är så konstigt när de inte är så särskilt insatta i ME heller :-p

Besökstoppen