En helt vanlig mors dag :-)

Igår firade vi mors dag lite i förväg men med fler mammor som ska uppvaktas så spelar det egentligen ingen roll vilken dag vi firar, bara jag får en chans att umgås med min familj.
 
För att ha något smaskigt att fira med så bakade jag ekologiska och glutenfria browniess från en mix. Tre ingredienser förutom mixen är precis lagom avancerat för min förvirrade hjärna. När dessutom maken diskar efter mig och sonen dekorerar kakorna så är det superkul att baka :-)
 
Browniesarna smakade förvånansvärt lite glutenfritt så den här mixen kan varm rekommenderas. Efter att vi ätit och fikat ihop så spelade vi lite sällskapsspel och hade riktigt mysigt ihop. Jag fullkomligt älskar att umgås med min familj, det är den bästa mors dag presenten jag kan få även om jag fick lite gott att smaska på och nya spännande teer också.
 
Senare på kvällen skulle jag se på damfotboll tillsammans med maken men jag fick ge upp då de spelade på en plan som man annars spelar amerikansk fotboll på så det var fullt av linjer och siffror överallt. Det blev alldeles knas för min hjärna som inte kunde fokusera på spelet över huvud taget.
 
När jag gick och gjorde mig iordning för att istället krypa till sängs så kände jag mig ovanligt pigg och speedad. Nästan så att jag funderade på att hitta på något att göra av med min energi på men vänta lite nu Nilla vad är det som brukar hända när du varit igång för mycket?
 
Adrenalin heter det visst, detta sköna men ack så förädiska hormon som lurar oss ME-sjuka. Är riktigt stolt över mig själv att jag kom på det alldeles själv för en gångs skull. Att det sedan tog halva natten innan jag somnade är en annan historia :-P
 
Grattis till alla mammor idag och ett stort tack till alla barn som gör att det är så underbart att få vara mamma <3
 
Dagens puls: 142 :-(
 
 
 
 
 
Besökstoppen