Regn, regn, regn

Regn, regn, regn och en inte allt för lycklig kropp. Är det för mycket begärt att få några veckor med uppehåll och temperaturer över 20 grader? Min kropp och själ behöver lite sommarväder nu!
 
Vi har haft översvämning i vårt förtält så igår fick vi flytta vår husvagn några meter så vi skulle slippa vada fram till dörren. Nu kan man ju inte bara flytta en husvagn sådär utan förtält fick plockas ner och stödben hissas. Sedan var det bara att börja slåss med alla tältpinnar igen.
 
Det var helt klart värt arbetsinsatsen att slippa plaska omkring inne i förtältet. Vi såg senare änderna simma omkring i pölen vi haft inne i vårt tält :-) Vår vattenpump i husvagnen verkar ha gått i pension. Nu klarar man sig utan rinnande vatten men det underlättar ju om man kan få vatten i kranarna.
 
Dessutom håller min mobiltelefon som bara är lite mer än något år att lämna in. Den startar om sig var 6:e minut och blir så het att det inte går att hålla i den. Sade jag att jag behöver lite sol och värme för att få upp humöret igen?
 
Jag läste någonstans att till helgen ska vi få värme från Spanien, jippie tänker jag och går in på klart.se för att se hur underbart det ska bli. 18 grader, nej det måste vara fel. Jag tänkte mig nog att det skulle vara närmare 30 grader om värmen nu kommer från Spanien.
 
Ja men jag tar väl min värkande, svullna, darriga och ickefungerande kropp och ställer in mig på en fortsatt kall och blöt sommar och undrar hur tusan jag ska orka.
 
Besökstoppen