Hur ska man veta

Idag fick jag äntligen ringt min vårdcentral.  Dels kollade jag om jag kunde komma in och lämna prov på sköldkörteln och dels bad jag om recept på astma- och allergimediciner.

Sköterskan berättade att jag stod på deras väntelista för kontroll av astman men att det ligger på vänt nu med covid vilket jag har full förståelse för.

I alla fall ringde min läkare upp mig. Han sade att de astmamediciner jag har inte ska tas ihop för då slår de ut varandra. Nu är det ju en läkare som skrivit recept på dessa, dock inte min nuvarande, så man blir ju lite ställd.

Jag tänker ju ändå att de ska veta och det är samma läkare som skrivit ut alla så det är ju inte jag sprungit och träffar olika läkare för då förstår jag att det kan bli knas även om jag alltid är noga med att berätta vad jag har för mediciner. Så just nu känns det som att man behöver bli läkare själv för att ha koll 🤪


Kommentarer:

1 åsa:

Såå vad ska Du göra i väntan på ny astmakontroll, fortsätta med felaktig medicin eller?
Man blir ju typ mörkrädd 😜
Hur är det med Bellis?
Kram

Svar: Ha ha, nej läkaren skrev ut ny medicin till mig. Bellis är seg och irriterad på munnen så det gör nog ont men hon äter eller snarare dricker sin mat och ville faktiskt följa med på en kort promenad 😊 Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen