Det gick bra

med lilla Bellisen. 10 tänder drog de ut och nu hoppas vi att hon får behålla resterande länge.

Inatt vaknade jag nog en gång i timmen och hade svårt att slappna av. Antagligen för att jag var spänd inför dagen.

Sedan lämnade jag in Bella vid 8. När veterinären gick iväg med henne och jag skulle avvakta med att gå till de kommit bort från korridoren så fick jag flashbacks till när jag lämnade dottern på dagis och fick smyga iväg längs med dagisets väggar så hon inte skulle se mig efter de fått bända loss henne från mig 🤪

Jag har ju varit ute och promenerat med Stellisen idag och hon har lekt med sin kompis cockerpookillen i området men ändå har ju mina tankar ändå gått till Bella.

De ringde vid tre och då var hon, förutom att de ville ge henne en dos smärtlindring till, redo att bli hämtad så jag åkte först och hämtade medicin till henne på apoteket och sedan hämtade jag henne.

När jag väl var hemma med en lite vinglig, pipig och ynklig hund så kände jag hur mycket oron har "slitit" på mig. När man har ME tål man ju inga påfrestningar oavsett vad det är men nu vet jag ju att det går över.

Kommer väl vara några jobbiga dagar nu med Bella där hon bara får äta mjuk mat utblandad i vatten, inte få ha leksaker och mycket vila.

Kommentarer:

1 Anonym:

Om man borstar tänderna på sin hund slipper de dra tänder!

Svar: Tack för den, jag behöver inte mer skuldkänslor. Vi borstar tänderna med eltandborste varje dag så det är tyvärr ingen garanti. Tandveterinären kan inte förklara varför Bella drabbats av tandlossning då tänderna är vita och fina och tandköttet rosa och fint så allt hänger inte alltid på skötsel.
Nilla

2 Sylvia:

Kära Anonym,

Hoppas du får en fin dag och mår så bra du kan.

Svar: 🙏❤
Nilla

3 Margareth:

Kära anonym
Med din gedigna kunskap så är du säkert väldigt medveten om att även man gör allt rätt så kan det inträffa att det sker saker som inte alltid finns en förklaring till.
Önskar dig en solig och fin dag

Svar: 🙏❤
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen