Hembesök av arbetsterapeuten

Nu har jag haft hembesök av arbetsterapeuten. Hon skulle se om vi hade något bra ställe att parkera elrullstolen jag ska få på prov. Hon tyckte inte att varken garaget eller källaren dög då hon trodde att temperaturen skulle gå under 7 grader på vintern.
 
Visserligen är inte garaget isolerat men jag har svårt att tro att temperaturen skulle sjunka så lågt även om det är minusgrader ute och i källaren som visserligen inte är isolerad för att bo i står ju ändå värmepannan som alstrar en hel del värme. 
 
Så nu måste vi ansöka om bostadsanpassning hos kommunen för att kunna få ett separat garage till elrullstolen. Känns ju onödigt när vi egentligen har plats men men, nu är det som det är. Då blir det några veckors väntan på beslut sedan får vi se vad som händer. Ska i alla fall prova ut rullstolen nästa vecka.
 
När arbetsterapeuten ändå var här så tittade hon på min arbetsstol jag har i köket. Benen domnar bort så fort jag sitter på den mer än några minuter, antagligen för att någon nerv kommer i kläm. Hon försökte ställa in den på alla möjliga sätt men inget hjälpte så nu skulle hon se om hon hade någon arbetsstol till barn som passade min rumpa bättre. 
 
Ha ha, jag är inte stor men en barnstol? Kanske kan få en färgglad med något roligt motiv då, nej skämt åsido så är jag tacksam bara jag får något som fungerar.
 
 

Kommentarer:

1 matts:

skrev stilla sittande såg sedan att det är just vad du gör , "rullstolen"
ska läsa lite i din blogg

Svar: <3
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen