Fått första sprutan

Igårkväll fick maken och jag första dosen vaccin mot covid. I vår kommun så kör de fas 4 i bl a ett padelsenter och det var där vi lyckades få tider.

Men inte trodde jag att de skulle spela padel bara några meter ifrån där vi fick våra vaccin 🤪

Först var jag lite orolig att de kanske skulle neka mig att få vaccin där eftersom jag har så mycket allergier och har fått åka in akut för den även om det var måååånga år sedan men det var inget stort problem.

Sedan försökte jag låta bli att bli orolig för att få en allergisk reaktion på sprutan. Man fick sitta kvar i 15 minuter och lyssna på padelns oljuva ljud. Bollar, racketsmällar och grabbar som låter som de skiter på sig när de tar i. Kan säga att 15 minuter kändes som en evighet.

Sedan fick man gå ut mellan padelbanorna, genom deras foajé med butik, ut genom arenan och ut i luften igen. Nästa gång ska jag försöka komma ihåg öronproppar. 

Man kunde få huvudvärk, influensakänsla och ont i armen efter sprutan. Jag fick visserligen ont i huvudet men tror inte det beror på sprutan utan allt ljud.

Armen kunde jag inte sova på inatt och idag gör det ont att lyfta den men det är det värt. Om ca 6 veckor är det dags för nästa dos.

Kommentarer:

1 åsa:

Skönt Ni nu är påbörjade och ge mot lättsammare tider 💉 dock låter platsen aningen märkligt och inte helt rätt.
Vad fick Ni för vaccin?
Kram

Svar: Vi fick Phizer. De gör den stora fas 4 vaccinationen på lite arenor för att kunna ta många människor men jag trodde ju kanske vi skulle vara lite längre ifrån banorna 😂 Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen