Hjärnbryt

Idag var dagens uppgift att beställa TV och fiber från nytt bolag. Vi har äntligen kunnat säga upp skiten vi haft som inte funkat men som vi tyvärr band upp oss på i 24 månader. Är ju uruselt när ett bolag inte kan hjälpa oss att få fiber och TV att funka men ändå ta fullt betalt.

Eftersom jag har svårt att ta till mig information via telefon sätt jag på Internet och försökte göra en beställning men vilket TV-paket var det maken och jag skulle ha? Vilka kanaler är det som skiljer?

När jag efter samtal med maken lyckats komma fram till vilket TV-paket vi vill ha fortsätter jag min beställning. Så får jag upp frågan om jag vill beställa en TV-box till. What? Hur f*n ska jag veta det. Behövs den eller vill de bara få mig att handla mer?

Jag läser och läser, jag ser att router till Internet ingår men det står inte ett jota om TV-box så skickat ett meddelande och frågar maken som pratat med någon snubbe där tidigare. 

Nu känner jag hur jag blir sådär orimligt ledsen igen. Min hjärna tog slut. All energi är borta, slut, väck. Maken fattar läget och tar över även den här bollen.

Jag vet att det är energibristen som egentligen skriker i kroppen men jag blir så ledsen och frustrerad över att inte ens klara av enkla saker. Att leva med hjärnbrist är en utmaning, att även ha energibrist blir en ännu större utmaning och att sedan försöka hålla koll på känslorna i detta läget är som att simma både motströms och uppför en fors.

Mån vet att det är snudd på omöjligt men man måste ändå försöka för att inte gå under, låta forsen av energibrist och hopplöshet ta med en i sin starka kraft. 

Det här är en daglig kamp förutom all den fysiska energibristen man också kämpar med. Allt, minsta lilla uppgift blir som att bestiga Mount Everest. Jag ska försöka bli lika glad som om jag faktiskt lyckats bestiga Mount Everest när jag lyckats genomföra något jag föresatt mig.



Kommentarer:

1 åsa:

Så avancerade saker befattar jag mig icke med, tillräckligt spännande då jag shoppar något från nätet ;-) beställde häromdan från Lager157 å var tvungen att maila dem då jag skrev fel mailadress...

Tycker Du r duktig som försöker.

kram

Svar: Det kanske är jag som har en övertro till min egen förmåga :-p
Det är lätt hänt att skriva fel. Kram
Nilla

2 Anja:

Igenkänning på det. Och att man blir så ledsen när man inte klarar saker. <3

Svar: Ja usch och fy <3
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen