Då var det måndag igen.

Och som vanligt är det den dag på veckan då jag är i störst behov av vila. Nu är det ju inte så att maken kör med mig eller jagar runt med mig under helgen men jag försöker hänga med i hans tempo vilket är dömt att misslyckas.

I lördags gick vi Agrias hundpromenad i Skatås där Agria skänker minst tio kr per ekipage till Hundstallet eller Bosses hundhjälp.

Eftersom promenaden i Göteborg var 2,5 km och inte 5 som på en del andra orter så tänkte vi att det kunde vara en kul grej. Dels för den goda sakens skull och även som träning för framförallt Stella. Bella är ju redan van vid promenader med massa hundar och hon bryr sig extremt sällan om varken människor eller hundar när vi är ute och går, så länge inte de blir för närgångna. Promenaden gick över förväntan bra med lilla Stella. 

När vi kom hem så hade jag tokont i ryggen och visste knappt vart jag skulle ta vägen. Vet inte om jag gjorde något på promenaden eller om det kanske skulle kommit ändå.

Igår så bestämde maken och jag oss för att ta bilen till Sisjön och gå ett varv där i sakta mak. Det blir ju rätt enahanda att gå här hemma hela tiden och så får man massa bra träning i hundmöten, joggarmöten, cyklistmöten mm där. Tror lilla slingan är någonstans runt 2,5 km.

När vi kom hem var jag helt slut och vilade mest till efter maten då jag satte mig att betala räkningar. Jättekorkat när man "varit igång" i två dagar. Det är ju inte bara kroppen som blir slutkörd utan hjärnan med. Innan jag var färdig var jag sådär bryta-ihop-trött typ petar du på mig så grinar jag 😂

Men kunde självklart inte låta bli att kolla på hockeyn. Det var inte särskilt ME-vänligt med förlängning och straffar 😜

Så idag kommer mitt tempo att vara lite mer åt sengångarhållet 😉

Jag ska bara göra lite nya snigelfällor, som jag glömt göra hela veckan, och gå ut en sväng med hundarna. Sedan ska jag krascha i skuggan på altanen. 

Kommentarer:

1 PisanLitenUggla:

Förstår att du är en sengångare idag :-) Känner igen mig i det du skriver, man kommer hem efter nån aktivitet och ryggen eller benen skriker av smärta och så är hjärnan helt ur fas också. Men det är ju inte alltid det är så, men oftast. Jag blir överlycklig om jag varit iväg och gjort nåt och jag knappt känner av det dagen efter :-) Ha en fin måndag! Kramis! ♥

Svar: Man får passa på att njuta de gånger kroppen inte skaver lite extra för att man nu hittat på något 😉 Kram 😍
Nilla

2 åsa i åsele:

Sengångare med hjärnbrist... ibland är det värt att må skit efteråt.

Jag hoppas Du vilar och vilar och vilar idag.

kram

Svar: Japp, här görs det inte många knop ;-) Kram
Nilla

3 Ingela:

Hi hi, du har visst inte tagit till dig dina egna goda råd!

Jag vet hur lätt det är att vilja göra 'bara lite till'...
För några år sen var jag som du beskriver nu. Men sen dess har det varit nedförsbacke.

Har en underbar koloniträdgård som jag ligger här och längtar till... Mannen får skicka filmsnuttar på rabatterna. :/

Så glad att veta att du blivit piggare istället. Men var rädd om dig!
Kram

Svar: Ha ha, jag har nog lite att förbättra även om jag tycker att jag försöker lägga in många pauser. Dessutom är maken lite polis och ser till att jag tar det lugnt 😉 Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen