Fest

Igår hade vi vår 100-årsfest men vi passade också på att förnya våra äktenskapslöften. Det kändes så otroligt bra.

Tänk att vi trots livets motgångar och sjukdom fortfarande känner att det pirrar i magen när vi tittar på varandra.

Kanske är det som ljusbäraren som förrättade vår ceremoni sade att det är just motgångar och sjukdom som stärkt våra band och fått oss att växa starkare.

Nu har vi lovat varandra att fortsätta att kämpa tillsammans i minst 25 år till ❤

Tack vare att så många fina vänner, familj och släkt kom och var med på vår dag så har vi ännu ett minne för livet, för visst vill man dela sina fina stunder med de man tycker om. Så ett stort tack till er som kom 😍

Och ett extra stort tack till våra underbara barn, dit även svärsonen räknas, tack för att ni hjälper oss och alltid stöttar och peppar. Jag älskar er 😚Kommentarer:

1 åsa i åsele:

<3 All kärlek till Er <3

kram

Svar: Tack <3 Kram
Nilla

2 Hanna:

Du var (är såklart hela tiden) så otroligt vacker där i din fina klänning att jag var tvungen att visa upp dig för både L och mamma. De höll med. Såå vacker 😍😍
Grattis till er, så fint. ❤️

Svar: Tack 😍
Nilla

3 Anja Olergård:

Grattis! Och så underbart att ni kunde fira. Strunt i folk som inte förstår eller medvetet missförstår. De har det värst själva, som tvingas leva med sig själva, sura som ättika, dygnet runt, år ut och år in.

Du ser väldigt fin ut på fotot!

Vad roligt att ni kunde fira flera så stora milstolpar. Min Mikael och jag fyller 110 om två år och har tioårig bröllopsdag om ett år. Fast det kanske är lagom fest att köpa en Magnum på macken :-)

Svar: Tack 😍 En magnum på macken är inte fel det heller 😉
Nilla

4 PisanLitenUggla:

Grattis till er båda! ♥

Svar: Tack 😍
Nilla

5 annicaslivvidhavet.blogg.se:

❤️

Svar:
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen