Pollen?

Sedan förra helgen har jag haft ont i halsen, näsan har runnit och jag har frusit värre än vanligt. Jag sover nu med varm pyjamas, thermosockar, fleecemorgonrock under två tjocka täcken, en teddyfilt och oftast med minst en hund ovanpå mig och fryser ändå.

Stella är så rolig när hon ska väcka mig på morgonen för hon liksom gräver under hår och täcken för att hitta lite hud att pussa på 😂

Först tänkte jag att jag nog åkt på en förkylning men så kom jag att tänka på att det nog kan vara överansträngningssymptom men nu lutar det mer åt att det nog är pollenallergin.

Det var när jag blev hes när jag pratade som jag kom att tänka på att läkaren sade till mig att pollensäsongen redan dragit igång.

Det är inte helt lätt att veta när alla symptom är typ lika samma. 😜

Idag fyller både sonen och syrran år så ikväll åker vi och hälsar på sonen även om han inte vill ha kalas, så lätt slipper han inte undan 😉

Och imorgon har syrran och svågern öppet hus då syrran fyller 40 och svågern 45. Det är självklart att vi åker di,t en stund i alla fall. Vid sådana här tillfällen kan jag bli lite less på att vara så känslig för ljud och intryck. Jag vill ju också umgås och vara "normal" men och andra sidan är jag tacksam att jag faktiskt kan vara med en stund.

Passar på att önska er en skön helg. Hörs vi inte på några dagar vet ni att jag partajat alldeles för mycket 😂

Kommentarer:

1 Åsa:

Ha en härlig helg och gör så mycket Du orkar ❤️ Ibland måste man bara... Och lite kul måste man ju ha även om det blir surt efteråt 😔
Kram

Svar: Tack ❤ Kram
Nilla

2 Lisbeth:

Det kan säkert vara pollenallergin. Jag har ju det tveksamma nöjet att ha utvecklat det nu, när jag har fyllt övermogen. När jag var på kontroll förrförra veckan, sa min läkare att jag skulle öka upp astma och allergimedicinerna med en gång, för säsongen börjar nu.
Känner av det, är hes, tungandad, ögonsvid och kli i näsan.
Hoppas du haft en fin helg och roligt partajande!
Kram ♥

Svar: Det verkar börja tidigt och skulle visst bli en tuff pollensäsong i år 😜
Det var väl ändå onödigt att samla på ännu mer skit med kroppen 😉
Tack, vi hade jättebra men nu är jag lite lätt överkörd.
kram
Nilla

3 Hanna:

Ja! L och pappa är pollenallergiker båda två och de sa det redan för en vecka sedan att pollensäsongen dragit igång!
Lider med er pollenallergiker! :(
Kram

Svar: Hoppas inte pollensäsongen blir så jobbig som det förutspåtts 😜 Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen