Girlpower.

Dottern var ledig idag också (hon jobbar skift) så hon och taxen var här och vi sydde bland annat varsitt täcke till hundarna som de kan ha när det blir kallt.


Och så passade vi på att tvätta våra jackor som blivit en aning skitiga. Väldigt opraktiskt med vit jacka när en har hund 😁

När vi ska kolla till tvätten så inser vi att både tvättmaskin och tumlare var stendöda. Jag springer iväg till proppskåpet övertygad om att det var där problemet var men riktigt så lätt var det inte.

Efter att ha kollat säkringar och jordfelsbrytare så kom jag på att vi faktiskt har ett proppskåp i källaren så då fortsatte vi felsökandet där men det enda vi kom på var att belysningen i källaren inte heller funkade.

Då återstod ju bara att kolla elskåpet på utsidan. Efter lite konfererande och undersökande så hittade vi att proppen för en fas gått så i med ny propp och sim sala bin så kom strömmen tillbaka. 

Vi kände oss fantastiskt duktiga som löste detta själva. Har man händiga och drivna karlar är det lätt att man överlåter allt till dem men det är väldans skönt att kunna själv och nu har dottern fått se att hon kan själv när de väl blir med hus.Kommentarer:

1 Lillemor:

Ruskigt snygga jackor 👌🏽💕

Svar: Tack, tack. Dottern ritade mönstret så jag behövde knappt tänka 😉😊
Nilla

2 åsa i åsele:

Jag skulle laga middag, vi skulle äta innan Elin skulle till Stallet,
jag gör "pizzasnurror", stoppar in dem i ugnen, tänker hm så lite varm ugnen är... sen nää inte en enda tanke ;-) så då det typ är 5 minuter kvar till att maten ska vara klar tänker jag hm konstigt att det inte har börjat "lukta mat"... kollar ugnen - ugnen är kall... pizzasnurrorna ogräddade.
Jag ringer J å säger nödläge, kom in...
J kommer in, kollar säkringar, alla är hela...
J kollar ugnen - som icke är påslagen :( jag hade lyckats vrida på ugnslampan å med det var jag nöjd ;-) Hjärnsläpp.
Vi fick mat, men typ 30 minuter efter den tid vi skulle äta, Elin fick annan mat, som jag värmde i micron ;-)
Hjärnbrist.

kram

Svar: Det där skulle kunna ha varit jag 😉 Men skönt att spisen inte gått sönder i alla fall. Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen