Vårkänslor.

Idag skiner solen och fåglarna kvittrar så jag drabbades av starka vårkänslor så starka att Bella och jag promenerade ner till sjön.


Det är en bra bit att gå men det är mestadels platt väg så det underlättar. Är bara de sista 200 metrarna hem till huset som är branta som tusan och får mig att flåsa värre än en brunstig helg samtidigt som jag försöker trycka ner benen med hjälp av händerna.

Både Bella och jag låg utslagna i soffan en lång stund efter promenaden men när vi kvicknade till tänkte jag att det kunde vara skönt att sitta i solen på altanen en stund. Det var till jag öppnade altandörren.

Mot mig rusar ljudet av en granne som kör flismaskin och en annan granne som kör någon annan maskin, typ cirkelsåg, så att oljuden ekar över hela området.

Ja just det, det är lika säkert som amen i kyrkan att gubbar måste ta ut och leka med sina högljudda och gärna illaluktande leksaker när solen tittar fram.

Ja men jag går väl in och häckar inomhus och låtsas att jag ändå inte ville njuta av solens värmande strålar 😛


Kommentarer:

1 åsa i åsele:

Ååå fyy så trist, om Du bott närmare hade Du kunnat komma hem till mig :)

kram

Svar: Åh det hade varit kul att träffas 💖 kram
Nilla

2 Hanna:

Jag märker oxå att det är vår ute! Solen kommer in till mig genom persiennen och ökar min horribla huvud- och ögonvärk. Det är ett säkert vårtecken!
Synd att det blev oljud när du skulle njuta av solen :( hoppas det är tystare nu på helgen!
Kram

Svar: Inte bra Hanna, du borde också få njuta lite av våren utan att bli sjukare. Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen