Tvivel.

Nyss läste jag i ett ME-forum om ett par personer som blivit hjälpta i sin ME av healing. Inte friska men förbättrat mående.


Jag blev väldigt glad när jag läste det för hur det än är så kommer lite tvivel smygande lite då och då och sätter griller i min hjärna.

Fast jag tror fullt och fast på att healing kan starta läkningsprocesser i kroppen så kommer ändå funderingar som om det bara är tillfälligt. Hur kommer det sig att just healingen hjälpt när inget annat jag testat hjälpt?

Är det universum som spelar mig ett fult spratt och kommer rycka undan mattan för mig precis lagom till jag börjat leva efter nya förutsättningar?

Ja ni fattar. När man varit svårt sjuk i många år så är det svårt att våga tro och lita på att en förbättring verkligen är här för att stanna.

Det är ju självklart alldeles för tidigt att sia om men inget blir bättre av att jag oroar mig för att något eventuellt ska hända. Så istället försöker jag att njuta av varje litet darrigt och smygande framsteg jag gör och motar envist bort alla tvivel.

Och då menar jag mina egna tvivel. Andra får tvivla hur mycket de vill på mig, mina sjukdomar, healing eller what ever. 

Jag vet att healing hjälper. Jag provade att ge dottern healing eftersom hon haft ont i magen en tid. Det var så pass illa att hon tänkte kontakta läkare och det gör hon inte i första taget.

Redan på kvällen efter healingbehandlingen mådde hon bättre och efter ytterligare någon dag var det magonda helt borta. Så healing tror jag på oavsett vad andra säger eller tycker 😉

Kommentarer:

1 åsa i åsele:

Tron kan hjälpa långt, tror Du tillräckligt så visst det kan ge resultat.
Men jag vet inte om bara att tro hjälper så långt,
healing hjälper Dig och det kan hjälpa andra,
men hur och varför kanske vi inte riktigt kan förklara.
Huvva så jag svammlar ;-)
Men jag hoppas Du förstår mig... att jag tror healing kan vara positivt, men att det oxå hänger på tron.
Hur som haver är jag glad för Din skull <3

Svar: Jag tror jag förstår ;-) Jag påstår inte att healing kommer att göra alla friska men att det hjälpt mig. Var och en måste ju hitta sin väg. <3
Nilla

2 Hanna:

Kanske en dum fråga- men vad är healing egentligen?!
Jag tror att tron kan flytta berg! Placebo effekten till exempel är en bevisad effekt! Man måste nog bara hitta det som passar en själv. Gå sin egna väg och snart märker man vad som fungerar och inte fungerar.
Kram

Svar: Det är absolut ingen dum fråga. Vid healing arbetar man med energier som kan hjälpa kroppen att självläka och häva blockeringar. Man känner oftast inget när man får healing mer än att man kan känna sig varm eller lite extra frusen.
Precis som du skriver måste vi alla hitta vår väg. Jag själv har ju provat det mesta på den alternativmedicinska marknaden och kom mest in på healing av en slump. Jag träffade en massör som själv hade fibromyalgi och gav anpassad massage till folk med fibro och det råkade vara så att hon samtidigt gav healing ;-) Kram
Nilla

3 Liten Uggla/Pisan:

Har också funderat en hel del på det här med healing. Jag har aldrig testat själv men vet ju att många blivit bra av det. Vem kontaktar man och vad kostar det? Hade velat ha bättre ekonomi så man kunde prova alla alternativmedicinska metoder, det är ju inte billigt precis...
Önskar dig en fin helg vännen! Kram! ♥

Svar: Du får nog googla och se vad som finns nära dig och det bästa är ju om du kan se att folk lämnat omdömen. Tror det skiljer en hel del i pris beroende på person och var i landet. Jag betalade runt 500 kr för min healingmassage på 45 minuter. Tyvärr är ju all alternativmedicin dyr. Kram
Nilla

4 Anonym:

Det finns mycket litteratur att läsa speciellt om man som mig är hemmabunden. Men jag har haft stort utbyte av distanshealing i början även om det är dyrt. Dessutom läsrr jag på, köpt kristaller och upplever kraftfält från dem. Även löpt änglakort och läst anthony willilamsbok medial läkning. Jag tror det handlar om att lösa uppblockeringar och obalanser i kroppen och att finna inre ro och frid samt tro på kroppens förmåga att läka. Tron kan nog försätta berg.

Svar: Vad härligt att du hittat en väg som passar dig och tack för tipsen. Tron kan nog säkert försätta berg :-)
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen