Frustrerad.

Ibland blir jag så himla frustrerad på den här kroppen, som när man vet att det enda man behöver är vila men hjärnan lever ett helt eget liv och tror att jag är någon supermänniska 😜


Igår var jag i alla fall iväg och käkade lunch med sonen. Han körde så jag behövde bar hänga med. Vi fick riktigt god mat och hade en mysig stund.

På kvällen åkte dottern och jag ner till centrum för att handla lite middagsmat. Hon ska sova här några nätter när hennes sambo och hund är bortresta och då har jag en icke köttätande kompis att äta middag med. Maken kan få sin stinkande köttbit medan vi äter något fräschare 😉

Det var ju inga överdrivet jobbiga aktiviteter igår precis men migränen kom som ett brev på posten. Eller breven kommer ju inte fram på posten längre så dålig jämförelse.

Idag tänkte jag att det är ännu viktigare att ta det lugnt men ändå skriker hjärnan ut order till höger och vänster så nu har jag skivat ett kilo rabarber som ska bli till saft.

Ska bara få mina mjölkyrefyllda armar att samarbeta igen 😜

Kommentarer:

1 ME alltidvila:

<3 <3 <3

Svar: 💖💖💖
Nilla

2 åsa i åsele:

Hjärnan är en krävande arbetsgivare,
samtidigt som hjärnan är usel på att utföra sitt jobb ;-)

Du får börja planera in vilotid i almanackan :)

kram

Svar: Jag får nog göra det. Kram
Nilla

3 Hanna:

Det finns ingen logik i att hjärnan är så uppe i varv och sugen på aktiviteter trots att kroppen inte orkar.
Som att ha stora sömnbesvär trots att man är supertrött och allt kroppen vill och behöver är att få sova. Ingen logik någonstans...!
Kram

Svar: Nej, det finns verkligen ingen logik i det. Jag får också svårare att sova ju tröttare jag är. Helt knäppt. Kram
Nilla

4 Dessan:

Känner igen den där känslan mycket väl ❤

Svar: 💖💖💖
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen