Tålamod, vad är det?

Min fitbitklocka gick sönder för ett tag sedan, eller egentligen var det armbandet som lossnade men eftersom det inte går att byta armband blev det ju som om klockan gick sönder. Igår fick jag min nya på garantin så efter lite laddning av batteriet skulle jag para ihop den nya klockan med appen i mobilen. Piece of cake tänkte jag.
 
Efter att ha samlat på mig ännu fler grå hårstrån och fått ett smärre psykbryt i soffan så tog maken över. Efter bara någon minut så hade han lyckats. Kom du också så här långt frågar han när han fått upp några siffror att bekräfta. NEJ! Jag fick bara upp please wait och jag waitade i typ en halvtimme utan att några jäkla siffror kom upp. 
 
Det visade sig att maken gjort likadant som jag men han fick kontakt och inte jag. Räcker det inte med att hjärnan funkar sporadiskt och tålamodet är som bortblåst, måste dessutom tekniken mobba en? :-P
 
När jag en stund senare går in i sovrummet och trycker på fjärrkontrollen för att starta TVn så händer ingenting. Nu var jag redo att kasta ut både TV och fjärrkontroll genom fönstret. Men som vanligt så kom maken som en räddande ängel och strartade TVn. Antagligen så var det nog bara dåliga batterier o fjärrkontrollen eller så var det mina fingarar som inte tyckte tillräckligt hårt. En bagatell kan tyckas men när det mest känns som uppförsbacke räcker det medd små motgångar för att man ska bryta ihop som ett litet barn som inte får godis en måndag i affären.
 
Idag skulle jag betala två räkningar i mobilen tänkte jag. Det tänkte inte bankappen för den har bestämt sig för att jag inte har behörighet att lägga till nya betalningsmottagare. Så då var det bara till att leta efter mina engångkoder, som jag gömt även för mig själv, så att jag kan göra om inställningarna i appen ännu en gång. 
 
Jag undrar om inte jag skulle må bäst utan teknik som strular. Kanske räkna med kulram och använda griffeltavla :-P

Kommentarer:

1 Margareth:

💖💖

Svar: 💖💖
Nilla

2 ME alltidvila:

Kram <3

Svar: Kram 💖
Nilla

3 Lillemor:

Vidrigt när det håller på så :( man orkar inte sånt över allt annat man ska stå ut med 24/7
Kram!!! ❤❤

Svar: Nej, lite smidighet med något i livet skulle kännas trevligt 😛 kram
Nilla

4 åsa i åsele:

Röksignaler?

Allvarligt, det är skitjobbigt när det blir så här,
det känns som om hela världen är emot en.

Jag har ju en iPhone å jag kommer ibland inte in i mobilen, alternativ kan stänga av då mina fingrar inte lyckas registrera trycket eller... ja jag vet inte.

Vad har Du för fitbitklocka och mobil?
Jag var ju lite anti mot aktivitetsklocka tidigare,
men nu så har jag halvt om halvt ångrat mig ;-)

kram

Svar: Röksignaler låter bra :-) Jag har problem med alla touchgrejer. Inte ens diskmaskinen känner av fingrarna. 😛
Jag har en Fitbit charge HR, den känner av puls, räknar steg och distans och håller koll på sömn. Det enda som är osmidigt är när jag ska synka den till telefonen men det kan ju lika gärna bero telefonen som är en Huawei Honor 6 (tror jag). Kram
Nilla

5 blommaiasfalt.blogg.se:

Jag har också en sån där magisk gubbe, tänker att när det inte funkar är det skönt med hjälp☺️ Kram Lisali❤

Svar: Magiska gubbar är bra att ha 😃 kram
Nilla

6 Anonym:

Känner så igen mig ... kram❤
Ninis74.blogspot.com

Svar: Kram 💖
Nilla

7 Hanna:

Det är så jobbigt när inte tekniken fungerar. Eller när hjärnan inte fungerar. Jag tittade lite på tv härom dagen för ovanlighetens skull. När det blir reklam stänger jag alltid av ljudet för att spara hjärnan. Men nu funkade inte mute-knappen. Jag tryckte och tryckte, men inte då. Då säger pappa att för det första har jag fel fjärrkontroll och för det andra trycker jag på paus-knappen. Jäkla ME-hjärna...!
Kram

Svar: Det är inte lätt att hålla rätt på alla prylar 😯 kram
Nilla

8 Mannen:

Jag är en ängel!
Ibland har du mer tålamod ibland jag. Det är det som gör att vi kompletterar varann.
Älskar dig ❤

Svar: Naw, vad du är gullig. Älskar dig också 💖
Nilla

9 Moa:

Haha detta har jag verkligen inte heller tålamod till. När det gäller tekniska saker 😳

Svar: Ha ha, tur en inte är ensam 😉
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen