Sluta aldrig drömma.

Idag var jag och skrev ett prov för att bli certifierad healer. Det har inte varit helt lätt att plugga med en hjärna som många gånger har svårt med koncentrationen men jag delade upp pluggandet i små portioner av läsande med långa pauser.


Maken har hjälpt till genom att förhöra mig och jag har antecknat massvis för att hjälpa hjärnan att få in informationen på olika sätt. Och jag lyckades :-)

Jag får nypa mig i armen när jag tänker på vad som hänt de sista två åren. Jag har gått från i stort sett säng/soffliggande i alla fall 20-22 timmar per dygn och beroende av rullstol för att ta mig ut och helt utan framtidstro och hopp till att faktiskt kunna gå promenader på någon timme, bara någon timmes liggvila per dag och faktiskt kunna jobba några timmar per vecka.

Så även om det känns nattsvart och hopplöst så kan underverk ske när man minst anar det.

Ikväll ska jag heja på grabbarna när de springer midnattsloppet och vem vet om några år kanske jag också kan lufsa runt i motionsspåren ;-)


Kommentarer:

1 M:

Så underbart att höra att det kan vända, och så glad för din skull! <3

Svar: ❤❤❤
Nilla

2 Anonym:

Helt fantastiskt! Tror du det är ett spontan tillfrisknade? Är din sköldkörtel ok nu? Ger hopp att läsa om din resa du har ju varit sjuk i många år innan kram Johanna 💗

Svar: Tack, jag vet faktiskt inte vad som gjort mig friskare men det hände samtidigt som jag började med healing och kurs i personlig och medial utveckling så jag skulle tro att de har en stor roll i det hela ;-)
Sköldkörteln har legat stabilt ett tag men den bör jag nog kolla upp nu då jag tappar sjuka mängder hår. Kram
Nilla

3 Therese Åström:

Mitt hopp om att bli bättre är inte på topp idag. Det här inlägget var precis det jag behövde. Är så glad för din skull. Stark gjort av dig att utbilda dig. 💜

Svar: Tack, kan jag bli bättre så borde ju även ni andra kunna det. Kram
Nilla

4 åsa i åsele:

Du är duktig Du å vad det än bero på så är Ditt tillfrisknande, om Du så "bara" är inbillningsfrisk ;-) ett mirakel i sig.

Du inger hopp <3

kram

Svar: Tack <3 kram
Nilla

5 blommaiasfalt.blogg.se:

Spännande att det går att förändra sitt mående.... om det är kroppen som läker efter många års vila, mediciner eller annat är frågan?
Har själv haft en positiv förändring efter jag börja med LDN, har för mig att jag läst att du med har den? Kan den vara en del i ditt bättre mående? Har själv fått mycket frågor om LDN.... tror att den kan vara till stor hjälp för många? Vad tror du? Kram Lisali Ps: kul att du genom fört mål plugga mm det inger hopp!💞

Svar: Ja, jag har också LDN sedan flera år och den hjälper onekligen till så att symptomen blir mindre jobbiga sedan är det omöjligt att säga vad som gjort mig bättre och det som hjälpt mig kanske ändå inte är rätt väg för andra med ME. Det jag vill förmedla är ju att man inte ska tappa hoppet. Kram
Nilla

6 Hanna:

Jag är så otroligt, otroligt glad för dig och din familj skull! ❤️ Kram

Svar: Tack ❤ kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen