Inte igen.

För några dagar sedan beställde jag nya vitaminpiller på nätet sedan det visat sig att jag inte tål den flytande vitaminen vi köper på hälsokosten.


Så fick jag mina piller igår och idag var det dags att stoppa första i truten men av någon anledning fick jag för mig att först läsa på innehållsförteckningen.

Vitaminpillren innehåller FISK :-o
Dessutom så har jag missat att de även innehåller laktos. Men vem tusan stoppar i fisk i vitaminpiller?

Nog för att jag är van vid att den där jäkla fisken kan finnas på de mest oanade ställen men det var nog första gången jag stött på fisk i vitaminpiller.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska chansa och hoppas att jag inte reagerar på fisken eller om jag ska låta maken få dessa vitaminer också.

En fungerande hjärna hade faktiskt underlättat livet en aning och dessutom minskat risken för onödig spänning i livet.

För er som missat så är jag väldigt allergisk mot fisk och får svårt att andas om jag är i samma rum som någon som äter fisk vilket tyvärr går ut över familjen. 


Kommentarer:

1 Fyrtiotaggare.com:

Det låter väl som ett ganska självklart val att inte ta tabletterna själv 😖 Du kan inte skicka tillbaka dom? Är det omega i pillerna och därför fisk i dom?? Kram

Svar: Nej, ingen omega i dem. Det har jag ju lärt mig att det är rätt kört om man inte tål fisk. Däför tar jag en MSK lnfröolja varje morgon. Har redan öppnat burken så går ju inte att skicka tillbaka. Kanske borde blivit mer misstänksam när innehållsförteckningen var som en hel roman 😜 kram
Nilla

2 Lillemor:

Men ååå:( vad värdelöst ❤❤

Svar: Så jäkla typiskt 😯 💖💖
Nilla

3 ME alltidvila:

Typiskt... Måste också lusläsa innehållet på allt på grund av alla jäkla allergier. Ta dem inte bara när du reagerar så starkt. Kramar <3

Svar: Visst är det jobbigt? Och framförallt att allergener kan dyka upp på de mest otippade ställena. Kram
Nilla

4 Hanna:

Jag tycker inte du ska prova. Det är inte värt att chansa och riskera att bli riktigt dålig. Jag fick ringa ambulansen när pappa fick en kraftig allergisk reaktion och inte kunde andas och det var inte kul.
Kram

Svar: Nej, jag tog mitt förnuft till fånga och lade tillbaka pillren. Det är ju faktiskt inget kul att behöva åka till sjukan. Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen