Vad händer VG regionen?

Det har ju varit en del underliga turer kring upphandlingen av vård för ME- och Fibromyalgidrabbade i VG-regionen och soppan verkar fortsätta.
 

"Senaste utvecklingen: Gottfries Clinic har begärt dialog men VGR vill gå vidare med annan leverantör. Gottfries ombud hotar med rättsliga åtgärder.

Eftersom Gottfries inte har skrivit under det i efterhand ändrade avtalet anser VGR att kliniken "inte längre står fast vid" sitt anbud. En märklig tolkning när det är VGR som har ändrat sig, inte Gottfries! I stället vill de ge ett nytt tilldelningsbeslut till en annan aktör. Gottfriesmottagningens juridiska ombud har därefter hört av sig till VGR. Hon bestrider VGR:s antaganden och kräver att regionen genast återkallar det nya, felaktiga tilldelningsbeslutet."

Texten är kopierad direkt från sidan Rädda Gottfriesmottagningen  https://www.facebook.com/RaddaGottfriesmottagningen/?fref=ts på Facebook för att inte jag ska råka skriva fel.

 

Får VG-regionen verkligen bete sig hur som helst? Det här känns inte som Sverige 2016 och vad händer med alla patienter under tiden tvisten pågår?

Följ gärna vad som händer på Rädda Goffriesmottagningens facebooksida (länk ovan). 

 

 


Kommentera här:

Besökstoppen