Det kanske inte var så smart

Att ge sig iväg för att införskaffa ny sele till Bella när kroppen gör uppror :-p

Då hon troligtvis är skendräktig och inte jättemotiverad att gå framåt på sina promenader och hennes gamla sele skaver så kände jag att det fick bära eller brista. Kanske mest brista.

Först åkte jag ner till djuraffären närmast men de hade inga storlekar på sina selar och personalen var visst fullt upptagna med sin egen diskussion bakom kassan. Sånt orkar jag inte med så åker till nästa mycket större djurbutik men de säljer inte y-selar i så små storlekar för de är av utgående modell men enligt personalen borde de få in nya någon gång i framtiden. Hjälper ju inte mig just nu.

Visst det finns andra selar till små hundar men de flesta har en pytteliten öppning för huvudet om den ska sitta bra på Bellas bröst och det är ju ungefär lika kul att trä på henne som barnen för trånga tröjor.

Så jag åker tillbaks till första butiken igen i förhoppning att de ska ha samtalat färdigt. Det hade de inte! Jag har inga problem att vänta om det är andra före mig men när jag är ensam i butiken och personalen flamsar så de nästan kissar på sig bakom kassan räcker inte mitt tålamod.

Så jag åker hem med tårarna brännande innanför ögonlocken och tänker, vilken idiot jag är när jag helt plötsligt blir prejad av en äldre herre som tydligen inte tyckte att jag kunde få köra ensam i min fil.

Jag tvärnitar och släpper före gubben, då lägger han sig och kör i knappa 20 km i timmen på 50-väg. Jag orkar inte!!!!

Kan inte jag få vara den enda idioten ute någon gång?

Kommentarer:

1 åsa i åsele:

OMG kram <3

Svar: Kram <3
Nilla

2 Anonym:

Det är oerhört idiotiskt av dig att sätta dig och köra bil med starka läkemedel i kroppen. Hoppas du bara tar död på dig själv i ditt drogrus.

Svar: Jag kan trösta dig med att jag aldrig skulle köra bil påverkad. Jag hade inte tagit någon endaste tablett, inte ens en alvedon på över 14 timmar.
Nilla

3 Carin:

Läser din blogg dagligen då jag har en anhörig med samma sjukdom.Du beskriver din vardag så bra, både lite sorgligt men samtidigt med humor. Utan humor är det ännu jobbigare att va sjuk.

Till dig Anonyma person som är så oförskämd: Din humor kan nog alla vara utan. Sök hjälp!

Svar: Tack Carin <3 Lite humor underlättar onekligen och man blir ju varken piggare eller friskare av att bli bitter. Sedan har vi självklart alla våra dagar då vi faktiskt inte orkar vara positiva eller se det komiska i det hela. Kram till dig och din anhörige.
Nilla

4 ina:

MEN!! Stor kram!

Svar: Kram <3
Nilla

5 Anonym:

<3 Bad du om hjälp på djuraffären? För i så fall var de ju totalt blåsta som ignorerade dig :/

Svar: Ja men de låtsades inte som om jag existerade och de reagerade inte när jag gick ut ur butiken. I vanliga fållar de jättebra där men dessa tjejer kände jag inte igen.
Nilla

6 Hanna:

Dumma, idiotiska anonyma kommentar!
Självklart skulle du inte sätta sig framför ratten om du kände dig påverkad. Du är väl inte dum?!
Jag kör bil trots att jag äter starka mediciner. Dock inte när jag är extra yr eller ser dubbelt eller är extra trött i hjärnan. Men äter man starka mediciner dagligen påverkas man inte på samma sätt eftersom det blir ett "normaltillstånd". Det finns så många som inte äter mediciner som inte borde vara ute i trafiken. Att köra bil när man är trött är minst lika dumt som att köra bil påverkad, man ska självklart INTE göra något av det, men ingen får skit för att man kör bil hem efter jobbet om man är lite lagom trött efter en lång dag.
Kram Nilla 💙

Svar: För att inte tala om alla som Pillar med sina mobiltelefoner bakom ratten :-p Finns ju som sagt tusen anledningar till varför man inte borde köra bil vissa dagar. Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen