Ett sånt lågtryck.

Igår var det verkligen kväljande varmt. Jag brukar inte klaga på värme men när man inte kan andas då är det inte kul.

Det dröjde ända till eftermiddagen innan det brakade loss ordentligt men det dröjde till kvällen innan det gick att andas.

Jag har nog aldrig tidigare känt mig så påverkad av att åskan hänger i luften. Inte nog med att andningen blev påverkad, huvudet kändes som det pressades ihop och hjärnan blev irriterad av att inte få plats och så var ju såklart alla leder tvungna att göra ont :-p

Jag blev starkt påmind om hur jag mådde dagligen för bara något år sedan. Kanske behövde jag väckarklockan för att känna större tacksamhet och uppskatta att jag faktiskt är piggare än på många år? Förutom hjärnan då, den är lika trög som vanligt men kanske inte så konstigt då jag inte tagit några b12-sprutor på länge.

Maken skulle iväg och spela fotboll sent igårkväll och trots att hela kroppen bråkade och jag knappt orkade prata så ville jag inte säga hur kass kroppen kändes för jag ville inte att han skulle känna sig tvingad att stanna hemma för min skull.

Han hann ju ändå gå ut med Bella på sin kvällspromenad innan han åkte och sedan behövde jag ju bara få mig själv i säng, vilket i och för sig kan kännas som ett värre träningspass :-p

Idag är det som tur är bara en värkig dag :-)

Kommentarer:

1 åsa i åsele:

Lågtryck förvärrar alltid mitt mående.

Jag hoppas Du har en bättre dag idag.

kram

Svar: Det är inte klokt vad kroppen påverkas av mycket nu för tiden, fullmånar och lågtryck och väderomslag :-p Kanske håller en på att bli gammal ;-) kram
Nilla

2 Lillemor:

Det där gills inte som värme. Åskvärmen är vedervärdig! :( går inte att ens sitta upp i den där skiten, röra sig är omöjligt. Får inte luft och hjärnan är 300 ggr så stor som vanligt. Märkte att Måns mår precis lika dåligt av det som jag. Han blev liggande. Skrämde mig lite.
Hoppas nu att det blir sommar på riktigt med riktigt värme så man kan njuta lite.
Kram❤️❤️❤️

Svar: Förstår din oro för Måns men vi får hoppas att han "bara"är känslig för lågtryck <3 Idag känns det som om vädret faktiskt tänkte leka sommar ;-) Kram
Nilla

3 Liten Uggla:

Ja, fy vad kvavt och äckligt det var då! Svettades kopiösa mängder och kände mig helt urlakad, kände som du i huvudet. Men efteråt var det gott. Jag satt på balkongen hela tiden och läste. Jäklar vad det mullrade och smällde.
Önskar dig en fin helg! Kramisar från mig! ♥

Svar: Tack detsamma. Kram <3
Nilla

4 M:

Helt galet verkligen! Kunde plötsligt inte andas! Förresten, håll koll på marknära ozon, hög förekomst på försommaren här i vårt område och kan förvärra astma. SMHI har prognos på det. Man kan behöva stänga fönster om det är högt o man är känslig.
För övrigt är det helt underbart att du är bättre! <3

Svar: Tack för tipset, ska kolla på markozonet. Kan jag må bättre så finns det ju hopp ;-) kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen