Tyst och tomt

Idag har dottern varit här och hämtat Bella, de ska ha en mysdag tillsammans så att jag får vila men det är väldans tyst och tomt här nu. Det är inte klokt vad fort man vänjer sig vid att ständigt ha någon vid sin sida som uppmärksamt följer allt man gör och som pockar på uppmärksamhet om man är för tråkig.
 
Så fort mina favorittjejer åkt iväg så började min hjärna att fundera på vad jag skulle hitta på i min ensamhet. Jag kanske borde baka lite grötbröd till mig eller någon god kaka till sonens födelsedag eller varför inte putsa lite fönster men så kommer jag liksom på mig själv med anledningen till att dottern kom hit för att låna Bella. Det var ju för att jag skulle kunna få en hel dags vila och inte för att jag skulle blir som en ko på våren när den får komma på grönbete.
 
Så jag lägger mig väl i soffan och försöker mota bort prestationsprinsessan som bankar febrilt på hjärnkontoret för att få sin vilja igenom.  Det kan hända att silvertejpen måste plockas fram så att jag säkert sitter fast i soffan till de kommer tillbaka i eftermiddag :-P
 
 

Kommentarer:

1 åsa i åsele:

svar Med tanke på att jag är född och uppvuxen med långa avstånd är det sällan jag tänker på att det är långt... däremot nu med först 2 x 7 mil i lördags då vi var till Vilhelmina, sedan 2 x 10 mil måndag då jag var till sjukhuset/tandläkaren och så gårdagen 2 x 25 mil känner jag i kroppen att det blivit lite mycket bilåkning.

Skönt Din dotter kan vara hundvakt så Du får vila,
förstår dock att det blir tomt,
vet ju hur det var när Elin var liten å var någonstans utan mig... jag klättrade på väggarna ;-)

Ta å ta det lugnt, vila å gör ingenting... jo se till att äta något.

kram

Svar: Det är klart att man blir van vid långa avstånd men blir ju ändå jobbigt för kroppen <3
Så jätteskönt att dottern kan och vill vara hundvakt. Och nu har jag till och med ätit lunch i lugn och ro :-D Kram
Nilla

2 Mannen:

Underbart! Var rädd om dig!!

Svar: Du också. Puss
Nilla

3 åsa i åsele:

Har Du vilat nu... Du har väl inte hittat på nå dumt ;-) kram

Svar: Jag har faktiskt varit duktig och vilat hela dagen :-) Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen